Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 7 октомври 2021 г.

Знаете ли що за "морал", с извинение, има мутро-комунисто-гербувашкият кариерист?


Под линка на моя публикация във фейсбук влязох в словесно стълкновение с един млад кариерист, който в последните години смени доста партии - докато най-накрая се навря под крилото на бат си Боко и, за зла участ, таман се разположи на трепезата, а торторът му Боко зе че паднА от власт, мале-мале, това явно изнервя Боковите слуги, които вече хептен не се владеят (и са зли подобно на кучето, когато някой, в случая народът, посегне да му земе кокала, т.е. властта!); ето какъв завиден морал показа в тоя мой диалог с него въпросният млад мутро-комунисто-гербовашки Боков храненик и кариерист:

Dimitar Stoyanov: Другарят Грънчаров монархист ли е станал?

Ангел Грънчаров: Автор Dimitar Stoyanov Другарка е баба Ви, драги ми кариеристични мутро-гербовако. Аз съм последовател на истината, като философ служа само на нея. Барем прочетохте ли написаното, драги всезнайко от Иститута "Харизанов"?! :-)  

Dimitar Stoyanov: Ангел Грънчаров, доколкото помня Вие не сте философ, а сте нощен пазач, както сам повтаряте, г-н Грънчаров.

Ангел Грънчаров: Автор Dimitar Stoyanov Аз съм философ и учител. Не съм подлизурко и мерзавец като Вас... 

Dimitar Stoyanov: Ангел Грънчаров, пак доколкото помня сте освободен от длъжността по чл. 328, ал. 1, т. 5 от Кодекса на труда, за което сте водил и съдебна битка, но ВКС не се е произнесъл във Ваша полза. Няма от какво да се срамувате, че сте нощен пазач. Няма срамен труд. Вие пазите демокрацията, но не трябва да се ограничавате само с пазането ѝ през нощта, но и през деня! 

Ангел Грънчаров: Dimitar Stoyanov Да, аз пазя истината от навлеци и лъжци, които скачат от партия в партия с оглед да получат некоя и друга троха от откраднатите от Боко и боковците пачки и кюлчета. Плащат ли Ви барем добре като си продадохте душата на боковците? 

Dimitar Stoyanov: Ангел Грънчаров, пак не сте разбрали нещо, г-н Грънчаров, възпитаник по марксизъм-ленинизъм в СССР. :-) 

Ангел Грънчаров: Dimitar Stoyanov Баба Ви е възпитаничка по марксизъма-ленинизъма, не аз. И шефът Ви Харизанов е отхранен с ленинизъм. Боко, комуто слугувате, от коя партия си пази още червената книжка? 

Dimitar Stoyanov: Ангел Грънчаров, баба ми е медицинска сестра. А Вие сте нощен пазач. Не сте учител или философ. 

Ангел Грънчаров: Dimitar Stoyanov Вие, мутро-комунисто-гербоваците ли вече казвате кой какъв е? Вие ли издавате удостоверения кой е философ, учител и пр.? На какво основание си присвоихте тази прерогатива, таваришч подлизурко? 

Dimitar Stoyanov: Ангел Грънчаров, на основание на Женевската конвенция, Хартата за правата на ООН и Одринския мирен договор. Тях дали ги пазите? 

Ангел Грънчаров: Dimitar Stoyanov Тъй ли? Искате да кажете, че вие, мутро-комунисто-гербоваците, сте квинтесенцията ("каймакът" - казано по бокоборисовски!) на цялото прогресивно человечество?! :-) 

Dimitar Stoyanov: Ангел Грънчаров, аз не съм съветски възпитаник, Вие сте. :-) 

Ангел Грънчаров: Аз, другарю послушнико на Боко и на специалиста по водните напоителни системи Харизанов, съм възпитаник на философията, която не е нито съветска, нито нечия друга. Но къде ти толкова акъл и толкова морал у поклонник на Харизанов и Боко че да знае, разбира и признава това?!

Dimitar Stoyanov: Другарю Ангел Грънчаров, Вие сте един нощен пазач, много сте далеч от филосифията и преподаването. Графоманията не е философия. 

Ангел Грънчаров: Dimitar Stoyanov 🙂 Объркал сте се, драги малък и злобен послушнико на мутрите. От злоба ще превъртите хептен. Това мутри и обожатели на мутрите да ме определят какъв съм и какво не съм само по себе си е сюблимно и крайно смешно, но сте толкова тъп, че не можете да осъзнаете що правите, какви глупости си позволявате. ·

Dimitar Stoyanov: Ангел Грънчаров, добре, другарю нощен пазач. 

Ангел Грънчаров: Dimitar Stoyanov ОК, другарю поклонник и слуга на мутро-комунисто-гербоваците...

Dimitar Stoyanov:
 Другарю Ангел Грънчаров, имам един бостан с домати и пипер, ще го пазите ли през нощта? 

Ангел Грънчаров: Dimitar Stoyanov Боко ли Ви подари бостана? За послушание и примерно слугуване ли Ви го подари? За целуване на ръцете и краката му ли Вие го подари? 🙂

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

5 коментара:

Анонимен каза...

Не го познавам човека, но е прав за Грънчаров.

Ангел Грънчаров каза...

Нема начин, другарко, да не е прав - щом дърдори същите глупости като Вас и то по съвсем същия злобен начин... Все дренки от един и същ мутри-комунисто-гербовашки дол сте...

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, графоманските си излияния требваше да ги напишете в стихове - и тогаз може би щяхте вече да сте излекувАла...

Анонимен каза...

Ще изпратя тази публикация на въпросния млад човек със съвет да подведе Грънчаров под съдебна отговорност за обида и клевета.

Б. от Б.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, "въпросният млад човек" знае за тази публикация и се радва, че дадох публичност на глупостите му. :-) Той нема такова изтънчено морално съзнание като Вашето, завалийке. Кога ще ни зарадвате със стихче, което да облекчи поне малко нетърпимата Ви душевна мука?