Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 22 ноември 2021 г.

Чий е Крим: нима не знаете, че Боко Борисов човекът на Путин у нас?













Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

7 коментара:

Бачо Кольо каза...

Ако би имал куража да каже какво мисли за АР Крим - а именно, че републиката е руска и затова има всички основания - правни, исторически, етнически, кулутурни, икономически и т.н. , Радев щеше да направи истински дългосрочен пробив* в отношенията - Русия -
ЕС.

*Отделно щеше де бие нелепия Герджиков с 80:20 , ама това е подробност без значение. Валерия Велева с още по-силен глас равнала би, че е нелигитимен.

Бачо Кольо каза...

След пет-шест години някаква бъдеща Урсула фон Лееб ще се гъне пред Путин и ще вика: Ааа, дарагой Владимир Владимирович, ние още на 18 ноември 2021 твърдо заявихме, че Крим принадлежи на Русия - всецяло и безусловно..

Ангел Грънчаров каза...

Не е зле да се прегледаш при психиатър... Значи Крим е руски, а? :-) А България, по твоята логика, тоже е руска, тъй ли? Проливите също требе да са руски, нали правилно ти разбирам мисълта? :-) Африка дали също не е руска? :-) А как стои въпросът с Вселената? :-) Руска или македонска е тя? :-)

Bacho Кольо каза...

Каква Африка, каква България? За Автономна република Крим, неделима чест от Руската федерация става въпрос.
Защо си мислиш, че като пляскаш глупости, ще прикриеш факта, че нямаш аргументи?!?

Бачо Кольо каза...

Домораслите козяци на въпроса " Чий е Крим?" реагират като кучето на И.П.Павлов. "Украински" - наш човек , "Руски" - враг. Уникални първосигналници!

Ангел Грънчаров каза...

Каква Руска федерация, какъв таваришч Путин? За Автономна република Крим, неделима част от Украйна става въпрос.

Защо си мислиш, че като пляскаш глупости, ще прикриеш факта, че нямаш аргументи, таваришч путинский комуноид?!?

Ангел Грънчаров каза...

Домораслите путински комуноиди на въпроса " Чий е Крим?" реагират като кучето на И.П.Павлов. "Украински" - враг от "Козяк", "Руски" - наш таваришч. Уникални тъпанари, сър!