Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 26 ноември 2021 г.

Дали пък най-свободното предаване на най-свободната телевизия не е предаването, водено от философа, чиято основна тема в живота му е тъкмо свободата?

В "На Агората с философа Ангел Грънчаров", най-свободното предаване на най-свободната телевизия - Пловдивската обществена телевизия. (Не я бъркайте с напълно несвободната държавна телевизия!)
Дали пък най-свободното предаване на най-свободната телевизия не е предаването, водено от философа, чиято основна тема в живота му е тъкмо свободата?



ДОБАВКА:

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

5 коментара:

Анонимен каза...

Не е. Това е запълване на ефирно време по телевизия, която никой не гледа, за да има някакво съдържание. Абсолютен буламач на един озлобен импотент.

Анонимен каза...

Смех! :-) :-)

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, изливайте мъката си в стихове, тогава ще има по-голема надежда некога да Ви олекне...

Анонимен каза...

Злобен, зловещ тип маниакално самовлюбен дебил, на всичко отгоре и досаден с манията да осере всичко около основната тема на живота му – да пише доноси и да хленчи.

Б. от Б.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, значи Ви изглеждам не само "злобен", но и "зловещ"? :-) Радващо е, че параноята Ви около мен се е задълбочила толкова много. Време е да прибегнете до терористични действия, с оглед да ликвидирате обекта на омразата си. Щото пренебрегвате възможностите на психиатрията да облекчи раздиращите душата Ви нетърпими вече мъки.