Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 21 декември 2021 г.

На какво учат децата в тъй приказната страна Путинландия?

На странице депутата Государственной Думы Анны Кувычко в социальной сети «Фейсбук» опубликован ролик с участием учащихся кадетского класса школы номер 44 города Волгограда. Клип снят на песню «Дядя Вова» Вячеслава и Николая Антоновых, посвящённую Президенту России Владимиру Путину.

ВЪПРОС: А вие възхищавате ли се от туй кагебистко-путинско изродство - да учат малките деца на преклонение пред лудия вожд, който е готов да ги хвърли във война само защо страда от тъпи имперски мании?

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...




Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

7 коментара:

Анонимен каза...

Супер странно е човек който не знае как ще си плати сметката за тока за февруари да се занимава 99% от времето си със страна в която не е стъпвал през живота си.

Ангел Грънчаров каза...

Стъпвал съм в таз страна, другарко. Как е възможно да не знаете това? :-) Или хептен загубихте акъло си напоследък?

Анонимен каза...

Стъпвал си ама друг път. На 12 юни 1990 тази страна обявява независимост от страната в която си стъпвал. НАТО и ЕС не представляват никакъв интерес за теб защото информацията за тях е 2% за разлика от 98% информация за въпросната страна.

Анонимен каза...

Ааа, другарят Грънчаров ще си плати сметката за ток. Защото баба Марийка ще е на студено. Другарят Грънчаров ВСЕКИ МЕСЕЦ отива и прибира пенсията на баба Марийка, която харчи за свои собствени нужди!!! Това е най-големият скандал. Също така Грънчаров е прибирал пари от Любен Воденичаров, който е "таксувал" по 50 лева за всяко писмо, което той съчинява, а Воденичаров подписва от името на Групата на небезразличните граждани. Грънчаров получава помощи в натура от Ники Димов и Мария Василева, които после препродава на трети търговци - домати, краставици, арпаджик, паприкаш, пипери, дини, абе, всичко... Така вади и събира пари, с които си плаща сметките, а също така ходи да харчи по няколко добре известни казиан в Пловдив. Той е и комарджия. Всичко това трябва да се знае от българския народ, който да бъде информиран що за стока е другарят Ангел Грънчаров от село Долна Баня, завършил марксизъм-ленинизъм в един ПУЦ на комсомола край Курск и представящ фалшива диплома от Санкт Петербург, която е изработил на компютъра си.

Ангел Грънчаров каза...

Да пуснем тоз коментар та народът да види в какво душевно състояние се намира другарката дежурна оплювачка, която при това, да не забравяме, е учителка на вашите деца и внуци...

Bacho Кольо каза...

Учат ги най-вече на математика и физика. Материал по математика , който в Русия се преподава в 4-ти клас, в САЩ се изучава в 8-ми.

Ангел Грънчаров каза...

Да пеят тъпи пенсички за таваришч-имератора Путин ги учат. Не е нужно да усукваш. Дори и да ги учат на математика и физика, какво са постигнАле в резултат русначетата? Усвояват превъзходно алкохолизъма ли? Нима са си уредили страната и държавата?

Освен това всичко, що е свястно от Русия, къде бяга ако смея да попитам?