Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 28 януари 2022 г.

Моят политическо-граждански коментар в ПАРАЛЕЛ42 е на тема: Кирил Петков ще бие ли шута на Иван Гешев - главният прокурор на клана Борисов-Пеевски?

 

Коментирам този най-важен казус на политическия ни живот, на политическата борба в свидното ни отечество - защото е пълно със заблудени и наивни хора, които не разбират кое е истински важното и същественото в случващото се у нас. Е, все пак истината рано или късно ще възтържествува, проблемът е за цената, която ние, гражданите, ще платим: защото всичко в този живот се заплаща, а най-скъпо струва безхаберието, безразличието на народите, които са допуснали мафията да им се качи на главата и да почне да кълца морска сол там. За жалост ние допуснахме точно това в последните поне 20 години, мафията се разпищоли и ето, стигна дотам нв безочието си, че главните прокурори (не само Гешев, но и тия преди него, като се почне от Филчев!) обслужват усърдно (срещу заплащане, естествено!) интересите тъкмо на мафията, а не на държавата, страната и народа. 

Толкова тук. Останалото - в клипа. 

Приятно гледане и приятни размисли ви желая! И вдъхновени дискусии - чрез тях постигаме съдбовно потребната ни истина! - ви желая, недейте да мълчите! Мълчанието е ЗЛОТО - по сполучливия израз на Иво Инджев, един от малкото истински журналисти и добри граждани на България!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: