Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 25 януари 2022 г.

Ще подпишете ли петиция с искане да бъде уволнен безсрамният кагебисто-путински пропагандист прафесар Ива Хрыстав?

 

Що е проф. Иво Христов - безсрамен путински пропагандист или учен, имащ капка достойнство? 

Отговорът на този въпрос е очебиен, но и по него май се налага да спорим, нали така? Е, аз пък в името на истината и на науката, а също така и на доброто предлагам да подготвим петиция до ректора на Пловдивския университет с искане да бъде незабавно уволнен пропагандистът, обслужващ по най-арогантен начин путинско-кагебисткия имперски интерес, който по този начин цялостно нарушаващ дори и най-елементарните стандарти на научна обективност, за академичност, за професионално достойнство и пр. Това ми е предложението и съвсем скоро ще подготвя текста на такава петиция. 

Тя ще бъде чудесен тест - за да разберем има в нашите академични общности истински учени, способни да реагират по достойния начин след като в техните среди има хора като таваришч прафесар Ива Хрыстав, които петнят имиджа на българската наука, проституирайки така грозно с нея. 

Толкова. Приятно мислене и приятни дискусии ви желая! 

Хубав ден! До скоро!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

11 коментара:

Анонимен каза...

Вярно ли е, че ще пишете джасимка до ПУ? Ще я качите ли в интернет?

Анонимен каза...

Т. е. да бъде уволнен по политически причини?

Ангел Грънчаров каза...

Не, другарко, по естетически причини трябва да бъде уволнен таваришч прафесар Ива Хрыстав - щото от устата му смърди на руски партенки...

Анонимен каза...

Моля, дайте линк към джасимката!

Анонимен каза...

Проф. Иво Христов е бил стипендиант на американското посолство и специализирал в САЩ. Бил е съветник на Светослав Лучников.

Ангел Грънчаров е завършил в СССР и е преподавал "марксизъм-ленинизъм" на студентите от Пловдивския университет.

Истината е, че Грънчаров, този нощен пазач, просто завижда на проф. Христов, че той е известен, познат и че неговите книги се купуват и четат. А тези на Грънчаров ги чете само кучето Брита и баба Марийка. От време на време и Ники Димов. Толкова.

Иво Христов > Грънчаров, известен като АчО ПазачО-Качамака

Ангел Грънчаров каза...

Що е това "джасимка" ма, другарко?

Ангел Грънчаров каза...

За какво да завиждам на таваришчът Христав ма, другарко? За това, че е медиен мерзавец-слуга на ченгесарската мафия ли ма, другарко?

Спартак каза...

Трябва да аргументирате с факти срещу Христов. Иначе не са обосновани упреците и твърденията Ви, че христов пропагандира руско-имперски наратив.
Вземате едно изречение от интервюто и казвате мнение и т.н.

Ангел Грънчаров каза...

Всяко изречение на мерзавеца е лъжа. В думите му няма и следа от академичния и научен пиетет и респект към истината. Нима не долавяте това? Ако не го долавяте значи и при Вас липсва този питет и респект. Ще аргументирам подробно тезата си в изложението до ректора.

Спартак каза...

Е как, той говори за геополитика и за това че има напрежение между Китай и Тайван както и между Нато и Русия в Украйна. Кое е лъжа? И обяснява какво може да се случи, идеите и те ли са лъжа? Мисля, че нямате силни аргументи срещу Христов, а само контра-идеи или контра-пропаганда.

Ангел Грънчаров каза...

Как какво е лъжа? Сам не долавяте ли как лъже? Всяко негово изречение е превратно, изопачава реалността, противоречи на истината. Пример: НАТО било заплаха за Русия. А всъщност Русия е заплахата. Учем човек не бива така да лъже.