Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 13 февруари 2022 г.

Дали Путин е обезумял дотам, че да нападне Украйна: колко ли часа ни делят от началото на войната?


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

5 коментара:

Анонимен каза...

Путин може да е всякакъв, но едва ли е глупак. Прекалено висока ще бъде цената, която ще плати за нападение над Украйна.

Реалист каза...

Кой създаде Украйна? Не го ли направи патрона на вашия любим ТЕТ-Ленин - Владимир Илич Ленин? Договорът от 1922-ра за Съюза и от 1924-та за Конституцията (вярно, създадена след смъртта му, но изцяло по неговите завети) По силата на кой международен договор една страна няма право да мести военните си части където пожелае на своя територия? Путин няма да нападне Украйна, независимо от всичката пропаганда за предстояща или вече започнала инвазия. Англо-сакските подпалвачи на войни отчаяно се нуждаят от война в Европа, но лошия Путин отказва да атакува.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, права сте, нема начин Вашият любим Ленин да не е създал Украйна, при положение, че той е създал цялата Вселена! :-)Значи лошият Запад предизвиква таваришч Путин на война, тласка го да започне война, но той, понеже е добър и миролюбив, не желае война и няма да почне война този път?! Умно твърдение, само дето има малък недистатък: не е вярно! Апропо, Грузия кой а нападна ма, другарко?

Анонимен каза...

Война няма да има, другарю Грънчаров. В Москва беше Макрон, утре отива Шолц. От война полза имат само САЩ и Британия, тях бедния и изстрадал украински народ не ги интересува. Силна и обединена, мирна Европа, от Лисабон до Владивосток!

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, нали се разбрахме, че е неоснователно да ми присъждате другарски сан , щот ако наистина бях другар, Вие лично щяхте да сте лудо влюбена в мен, а сега, както е известно, лудешки ме мразите. Апропо, кой Ви праща най-новите опорни точки на путинската пропаганда, гледам, че най-стриктно ги повтаряте като папагал? Значи войната срещу Украйна я раздухват Щатите и Европа, ах, какви подлеци и мерзавци са те, да цапат тъй облечения целият в бело таваришч-императар Путин, милият? :-)