Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 12 февруари 2022 г.

Защо провеждането на "Луков марш" не само че не застрашава демокрацията, но я и укрепва?

Казвам какво мисля по въпроса. Подкрепям възгледа по въпроса на г-жа Даниела Горчева - личност с доказани демократични и антикомунистически убеждения. 

Желая ви приятно слушане и приятни размисли! И вдъхновено, правдолюбиво участие в дискусиите! Не мълчете, а говорете свободно какво мислите, този е верният път за доближаването ни до истината!

ДОБАВКА: 


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

10 коментара:

Анонимен каза...

А има и други маршове освен този нацистки. Те с какво по малко имат право? Безсмъртният полк?

Георги Жеков каза...

Неуважаеми другарю Грънчаров, продължавате да облъчвате малкото си читатели с отровна комунистическа пропаганда. Още се съдим с другарката Горчева за клеветите й по адрес на мен и семейството ми. Другарката оклевети мен, а в същото време дава за пример за почтен човек и антикомунист не кой да е, а отпадъка Иво Инджев - агент "Ивайло" от зловещите тайни репресивни органи за партийка сигурност, член на бойната терористична банда БКП и получил образованието си в истинската си родина - СеСеСеРе. Нищожеството си признава, че само е отишло в ДС, защото това щяло да му гарантира кариерно развитие, а и плащали добре. Не една и две съдби е съсипало това нещо, макар и на небългарски граждани, но все пак хора, за разлика от вас, комунистите.

Ще престанете ли някога да представяте в блога си само комунистически отпадъци и ще напишете ли нещичко за нормални хора? Но защо ли задавам този въпрос, като вие сте същия като тях, нормално е взаимно да се подкрепяте и рекламирате.

Ангел Грънчаров каза...

Зададох Ви някои въпроси, истински "антикомунисте". Избягахте позорно. Неприятни ли Ви бяха въпросите ми? Не е нужно да плюете достойни хора и талантливи личности като Даниела Горчева и Иво Инджев. Глупава работа е това. Нима не го съзнавате?

Ангел Грънчаров каза...

Да Ви припомня въпросите си, от които позорно избягахте, драги ми "антикомунистите" Жеков:

Мен, другарю "единствено-истински антикомунист" Жеков, не можеш да ме трогнеш с лъжливия си "антикомунизъм". Търси некой тъпанар, може пък да ти се върже на приказките. Или нема такива веке?

И колко останАхте "истинските антикомунисти" сред като оплюхте всичко живо? Двама ли само? Кой е вторият? :-)

Кой обаче ти даде правото да издаваш "удостоверения" за това кой е антикомунист и кой не е? Питам само. :-) Таз твоя трескава дейност дали не ти е поръчана отнякъде, с оглед да придаваш възможно най-отблъскващ образ на т.н. твой "истински антикомунизъм" и по този начин да помагаш за запазването на комунизма и изчистването, измиването на неговия тъй кървав образ?

Даваш ли си сметка колко радост предизвикваш у другарите комунисти като плюеш всичко живо, що е антикомунистически настроено у нас? Сфащаш ли защо толкова силно ги радваш? Питам само...

Да сееш раздори в антикомунистическата общност - това бизнес ли е или се дължи на някаква твоя субективна заблуда? Само питам.

Аз съм философ и работата ми е да поставям неприятни въпроси. Сфащаш ли, че най-после си начмери майстора в мое лице? (Щадях те досега, но хайде да ти направя една услуга и да ти помогна да осъзнаеш що всъщност правиш...)

И още едно хубаво въпросче: като твърдиш, че вий, "истинските антикомунисти", ако ви падне властта, ще изтрепете всичко, що според вас е комунист, т.е. като сте способни да повторите кървищата, които някога предизвикаха комунистите, сиреч, като направите АБСОЛЮТНО СЪЩОТО КАТО ТЯХ, това не показва ли, че и у вас, "истинските антикомунисти", е налице АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ чист, неподправен комунизъм, т.е. и вас дали не ви вдъхновява все тази същата кръволочеща КОМУНИСТИЧЕСКА СЪЩНОСТ?

Благодаря ти за отговорите, вервам, ще ми отговориш, щото ако избягаш от въпросите ми, ще се опозориш още повече, отколкото вече си се опозорил с твоята многогодишна и тъй неуморна РАДОСТОТВОРНА ТЪКМО ЗА КОМУНИСТИТЕ "антикомунистическа", с извинение, дейност...

Георги Жеков каза...

Неуважаеми другарю Грънчаров, удостоверения за това кой може да бъде антикомунист не издавам. Има обаче удостоверения за това, кой НЕ МОЖЕ да се нарече антикомунист.

Първо червената книжка за членство в обявената със закон за престъпна организация БКП.

Второ - решение на комисията по досиетата, удостоверяваща принадлежност към репресивните служби на "Държавна сигурност". Тези решения не ги издавам аз, другарю, а комисията, на база на архива на ДС и съответните декларации за вербовка и досиета. Такова решение, ако не знаете, има за другаря ви Инджев, който е разкрит като агент. Дори самият той си признава, че е такъв, а вие не вЕрвате на Жеков.

И трето - има и безпартийни комунисти и такива които обслужват комунистическият режим и неговите бандити. Вие, може и да не сте член на БКП и репресивните органи, но в рода ви има комунисти, като вашия дядо. Ползвал сте облагите на онази власт, пратен сте да учите не къде да е, а в СеСеСеРе, а там не отиваха случайни хора. Някои не можаха да завършат образование тук, в антинародната република, само защото бяха "буржоазни копелета", деца на "монархофашисти", на "врагове на народа", а вас партията ви определи като благонадежден и изпрати да учите в "огромната страна". Освен това блога ви редовно става трибуна на членове на БКП, агенти и техните подлоги. Защо го правите - поради неинформираност (съмнявам се), вътрешни убеждения, или защото така ви е наредено?

Сега разбирате ли, другарю, кой не може да се нарече антикомунист? Наистина ли вярвате, че всеки има право да се променя и че например един убиец, отнел десетки човешки животи, може да започне да проповядва хуманизъм, да говори за опазване на така скъпия човешки живот? Не ми отговаряйте философски...

Това че някой не е бил член на БКП и агент на ДС, не го прави автоматично почтен, но обратното - членството във въпросните банди, задължително издава непочтеност. И вместо глупаво да спорите, просто проверявайте, преди да публикувате нещо. В интернет има достатъчно информация кой какви ги е вършил преди 89-та, та и след това. Когато пишете за някой че е антикомунист, ако не можете да проследите пълната биография, поне си направете бърза справка дали е членувал в БКП или е агент. И ако отговора е ДА, просто го зачеркнете от съзнанието си. В противен случай сте съучастник на мръсотиите, които са вършили. А може би просто това ви е целта, да облъчвате и манипулирате, нали и вие, родово, сте свързан с тях.

Ако вземем властта, ще възстановим Търновската конституция, според която България е монархия. Съдът ще реши кой каква присъда да получи, а не ние "ще бесим и колим" лично с ръцете си. Едни ще получат 300г. затвор, други 150, а трети - като вас, 50г. за съучастничество. Доволен ли сте?

Не ми отговаряйте, а помислете върху написаното. Ако в главата ви няма единствено сърпове и чукове, би трябвало да може да осмислите това, което написах. И ако сте на поне 1% антикомунист, повече да не възхвалявате в блога си доказани агенти на ДС и членове на обявената за престъпна БКП, независимо какво са казали или написали - тяхната задача е да манипулират.

Ангел Грънчаров каза...

Разсъждавате като комунист. Антикомунизма Ви е огледален на комунизма, т.е. съдържа всичките му дефекти. Няма един дефект на комунизма, с който Вашето мислене да не е обременено. Като комунистически агитатор се изказвате. Душевният Ви свят е беден и мрачен като душевността на всеки комунист. Антикомунистът е личност с богата душевност и уважава личността и индивидуалността. А Вие мразите липността, също подобно на комунистите мразите и свободата. Щяхте да станете прекрасен надзирател в комунистически концлагер. Фанатизмът Ви има комунистичека природа. Антикомунистът е човечен и излъчва топлина, а Вие излъчвате злоба, ненавист. Същите бяха и комунистите. Пълни глупости са Вашите белези за това кой не е достиен да е антикомунист. Комунистите тероризираха хората заради произхода, Вие правите съвсем същото. Дядо ми е бил комунист, но не аз нося отговорност за това. (Дядо ми никого не е убивал.) Никакви привилегии не съм ползвал. Учих в Русия щото бях способен студент, бях с отличен успех. Сега по-спокоен ли сте. Не мразете, злобата е израз на комунистическа бесовщина. Антикомунистите се отличаваме с великодушие. Тесногръдието ни е чуждо.

Георги Жеков каза...

Поредните ви комунистически дрънканици нищо по същество. Продължавайте да издавате удостоверения по антикомунизъм все на отявлени комунистически престъпници, членували в престъпната БКП, и на агентите на репресивните служби за Държавна (партийна) сигурност. Доказахте, че сте увреден манипулатор, лъжец и съучастник на комунистите. Възхвалявайте агент Ивайло, който, ако не бяха уж "демократичните" промени, още щеше да донася и възхвалява комунизма, но вие вЕрвайте че се е променил. А знаете ли че той е писал и статии против американския империализъм, а днес е "русофоб" номер 1? Защо трябва да знаете, той Жеков си измисля...Той Жеков "има рак на гърлото", от злоба...и за тази лъжа не поднесохте извинение, но вие комунистите нямате никакъв морал и срам, така че е нормално. Продължавайте да служите вярно на убийците на българския народ. Нали не са убили вас, майка ви, детето ви, не са съсипали вашия живот, та лесно им прощавате греховете спрямо другите, нали вие сте си живял добре. Няма смисъл от никакви разговори с вас, вие сте бетонен "безпартиен" комунист, репресиран като изпратен да учи в СеСеСеРе. Ще бъдете слуга на комунистите до последната секунда на окаяния ви животец.

Ангел Грънчаров каза...

Явно нищо не разбрахте от това, което Ви казах. Ако бяхте разбрал, ако бяхте осъзнал какво правите, щяхте да млъкнете завинаги - или поне щяхте да преживеете душевен поврат, щяхте да се освободите от комунистическата бесовщина, която Ви тресе. Как пък една догма и мания на комунистите не пропуснахте да демонстрирате във всяко свое изказване? Пълен комплект са комунистическите дефекти, в които е оковано съзнанието Ви. Иво Инджев Ви превъзхожда във всяко едно отношение, неговият антикомунизъм е истински, автентичен, благороден. Ако поне мялко бяхте антикомунист, щяхте да уважавате себеподобните си, а Вие беснеете срещу тях точно така, както навремето беснееха срещу личностите комунистите. Възпрете се поне малко, осъзнайте се! Ако наистина ненавиждахте комунистическия манталитет, той щеше да Ви е напълно чужд. Жалко, много жалко. Не Ви ли смущава поне това, че на Вашите изцепки срещу антикомунистите се радват тъкмо комунистите? Знаете ли в каква редичка се нареждате като плюете по Иво Инджев, срещу Даниела Горчева, срещу мен? Знаете ли кои ни мразят досущ като Вас? Комунистите ни мразят също толкова и по абсолютно същия начин беснеят срещу нас. Не Ви ли смущава този факт? Ами комунистите с удоволствие биха Ви приели в Партията си за заслугите Ви в битката против истинския антикомунизъм и срещу истинските антикомунисти! Осъзнавате ли докъде сте стигнали в заслепението си?

Анонимен каза...

Дали организацията на евреите "Шалом" и редица правозащитни организации са комунисти, та се обявяват против едно шествие във възхвала на един изграден фашист и антисемит като Христо Луков? Това, че е убит от комунисти, не го прави ангел небесен.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, болничка сте. Лекувайте се. Поне пийте си хапчетата. Живеете в свят, нямащ нищо общо с реалния. Завалийке, видяхте ли докъде стигнахте заради този проклет комунизъм?