Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 31 март 2022 г.

Кои са правилата за водене на дискусии: и възможно ли е изобщо да се спори с комуноиди, с путинци?


Как ние, българите, въпреки всички различия, можем да си взаимодействаме, да се сработим - за да осигурим достойно бъдеще на България? - този е въпросът, който ме вълнува най-вече. И за който ме подбуди да се замисля г-жа Даниела Горчева, която публикува на своята страница във Фейсбук нещо, което силно ме впечатли - защото е така, защото е вярно, защото е разумно. Който има търпение да изслуша моя коментар (или, ако щете, беседа!), може да вникне основателно в проблема, който поставям и се опитвам да го осмисля цялостно, от всички страни. Темата е благодатна, приканвам ви да се включите в обсъждането й. 

Приятно слушане и приятни размисли ви желая! Смело коментирайте, не бъдете шушумиги, бъдете добри граждани! 

И да добавя традиционното: не забравяйте, моля, да натискате бутончетата, било за харесване, било за нехаресване, също така не пропускайте да се абонирате - ако все още не сте го сторили. 

Стига истината да не ви е безразлична де, ако не ви е безразлична, направете го, абонирайте се за нашия тъй правдолюбив канал! 

До нови срещи!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: