Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 22 март 2022 г.

Коя е най-новата, най-гадната, най-подлата, най-мерзската опорна точка на кремълската пропаганда?

Комунистът-русофил-путинофил Румен Петков заяви по една телевизия, че сред бежанците от Украйна освен че има много фашисти имало също така и много, представете си, наркомани и болни от СПИН, от туберколоза, от други заразни болести, имало също така и много заразени от американски лабораторни вируси и по този начин, чрез бежанците, не само България, но и цяла Източна Европа щяла да пламне от разни опасни заразни болести! Представяте ли си каква е най-новата, най-гадната, най-подлата, най-мерзската опорна точка на кремълската пропаганда?!


ДОБАВКИ: 


... американскими изобретениями! 🙂


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

6 коментара:

Анонимен каза...

В страните от бившето СеСеСеРе наистина процента на ХИВ-позитивни е доста висок, явно поради ниска сексуална култура или не знам още какво.

Ангел Грънчаров каза...

Като не знаете защо се изказвате?

Анонимен каза...

Не съм специалист по въпроса, гледам карти на световни организации. Действително в Русия, Украйна, Беларус, процента на ХИВ позитивни е по-висок от този в ЕС и САЩ.

Ангел Грънчаров каза...

Е, и? Подкрепяте позицията на таваришч Румен Петков ли? Путиноид ли сте?

Анонимен каза...

Поне научИ пунктуацията.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, ха сега кажете къде има грешка в пунктуацията, за да Ви изоблича в незнание? :-)