Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 23 март 2022 г.

Бойко Борисов, Севда Арнаудова и Владислав Горанов към съда: "Помощ, управляващите искат да връщаме откраднатото!"

 

Боко, Севдето и "бездомният" Горанчо се жалвали за ареста си в съда! 🙂 

Да бе, Бойко Борисов, Севдалина Арнаудова и Владислав Горанов в жалбата си до съда, предполагам, са написАли: 

"Полицията наруши нашето свещено право безнаказано да крадем колкото си искаме!"

Видяхте ли, драги сеирджии от народа, драги "граждани", докъде доведохме работите в тъй приказната страна Мутроландия? Бандитите, мафиотите, мутрите, завладели държавата ни и властвали в нея толкова години, сега вече, понеже са добре покровителствани от своята "прокуратура" и от своя "съд" се жалват, моля ви се, за "нарушените си граждански права", т.е. за "правата" си да крадат от народните пари колкото си искат! Има ли някъде по света такава наглост? 

Толкова тук. Останалото - в моя коментар. Приятно гледане и приятни размисли ви желая! Смело коментирайте, не бъдете шушумиги, бъдете добри граждани! 

И да добавя традиционното: не забравяйте, моля, да натискате бутончетата, било за харесване, било за нехаресване, също така не пропускайте да се абонирате - ако все още не сте го сторили. 

Стига истината да не ви е безразлична де, ако не ви е безразлична, направете го, абонирайте се за нашия тъй правдолюбив канал! 

До нови срещи! 


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се,  че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

2 коментара:

Григор С. каза...

Мой съученик, бизнесмен и бивш общински съветник от ГЕРБ в града ми, на по чашка ми е разказвал, че Бойко е казвал на четири очи че се страхува само от двама човека - Доган и Путин. Освен това се възхищавал на твърдата ръка на Путин и де да можел и той така, но сме били в ЕС и трябвало да се пипа по-нежно. Склонен съм да му вярвам, защото си бяха близки и се срещаха с този господин, който направи много за структурата на ГЕРБ в града в първите години от управлението на Боко Тиквата.

Ангел Грънчаров каза...

За кой град става дума? Пловдив ли е този град?