Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 3 април 2022 г.

Как нашето отношение и към войната в Украйна помага всеки да си покаже истинската същина?

Една другарка, представяща се за "демократка" и "дясна" (от ДБ), написА нещо твърде "смело" (лъжливо смело, разбира се!), което ме накара да реагирам; ето как я принудих да си покаже истинската мутро-комунисто-гербовашка, т.е. путинистка същина: 

Blaga Krumova: Днес чета поредното сапунистване на десните избиратели от за последно пребиваващите в парламента- Демократична България, че щели да започнат консултации за даване военна помощ на Украйна. Как гласувахме за такива жалки и безграбначни?! Какви консултации, какви пет лева? Сериозна прозападна и проантлантическа коалиция излиза с проект за решение и кой гласува добре, кой е против , да върви при путин .Ами тя войната ще свърши, докато докато продължават да мишкуват. 

Ангел Грънчаров: Много сте станАла отворена... Да не сте боковка? 

Blaga Krumova: Ангел Грънчаров ветър Ви вее. Вярвайте ми, имате нужда от много сериозно лечение. И пазач ,вие много. 

Ангел Грънчаров: Blaga Krumova Вие докторица ли сте, другарко? Изфърчате от списъка ми, боковке... 

Blaga Krumova: Ей , нещастник , на моята стена сте .Майка ти ли търсиш? 

Ангел Грънчаров: Blaga Krumova Другарко, не е твоя тази стена. На Зукърбърк е... Вие гербоваците всичко чуждо все за свое сметате... 

Blaga Krumova: Правилно са те изхвърлили отвсякъде , кукувица такава 

Ангел Грънчаров: Blaga Krumova Естествено, че "правилно" са ме изгонили, драга мутро-гербовачке. Та нали мутрите ме изгониха и то, както подобава, ме изгониха по изцяло мутренски начин, как няма да е "правилно" това, нали така, почитателко на мутренщината-боковщината и путинщината?! Та нали твоя манталитетна сестра ме опраска, как няма да е правилно това? Но как не те е обаче срам да се кичиш с украинското знаме, другарко лъжкиньо, та Боко е нашият роден Путин, нима си мислиш, че някого можеш да излъжеш, че съчувстваш на Украйна?

Боже мили, тази другарка с изцяло мутро-комунисто-гербовашки манталитет, се представя, че била от ДБ?! И какво ти е "демократичното" ма, другарке? 

(Този изразителен "диалог" беше проведен ето къде:  слагам линка, макар да съм почти сигурен, че другарката ще изтрие фрагмента - щом като разбере, че съм извадил на публичен показ резилището й. Виждате ли как и войната в Украйна и нашето отношение към нея помага на всеки да си покаже истинската същина?)

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: