Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 5 април 2022 г.

Изкукурига ли проф. Андрей Пантев - или просто е тежко болен от комунизмо-путинщина?


 

Покрай изцепки на въпросния "академичен", с извинение, "учен" Пантев поставям най-важен въпрос: за страшната деморализация сред нашия "интелектуален", с извинение, "елит", в който се срещат войнствено настроени пропагандиращи индивиди като проф. Иво Христов, като "журналиста", с извинение, Петър Волгин, като доц. Вацев, като "академик", с извинение, Георги Марков (той, прочее, е преди всичко ченге от ДС, филиал на КГБ!) и прочее, да не продължавам, списъкът, знаете добре, е дълъг, имам предвид списъка на продажниците, които обслужват имперския интерес на побеснелия кагебист Путин. 

Та значи тия хора (как да кажа за тях, как да употребя по отношение на тях думата "човеци"?) в морално отношение са деградирали дотам, че не изпитват никакво неудобство или срам да плюят, моля ви се, срещу... украинските бежанци, с което демонстрират, че при тях липсва, ампутирано е всякакво морално чувство, тия хора явно съвсем не могат да рлазличават добро от зло, което именно е страшното, щото това е симптом на обезчовечаване! 

И на такива, по указаната причина, и умът им отива по дяволите, по причина на което те дърдорят пълни глупости, издаващи именно тази тяхна душевна извратеност, тази изродщина: Путин бил, моля ви се, "прав", "капитализмът" бил "нещо много лошо", а пък СССР и комунизмът, да не говорим за путинщината, която убива (убива не само човешкси души, умове, но и буквално стреля, убива, разстрелва човеци, мирни човешки същества!), видите ли, били нещо "прекрасно"! 

Толкова тук. Останалото - в клипчето. Казвам пределно важни неща. Който иска да ги разбере, който иска да се погрижи за човечността си (а тя е застрашена в наше време!), ще ги изслуша най-внимателно. 

Приятно гледане и приятно мислене ви желая! Смело коментирайте, не бъдете шушумиги, бъдете добри граждани! 

И да добавя традиционното: не забравяйте, моля, да натискате бутончетата, било за харесване, било за нехаресване, също така не пропускайте да се абонирате - ако все още не сте го сторили. 

Стига истината да не ви е безразлична де, ако не ви е безразлична, направете го, абонирайте се за нашия тъй правдолюбив канал! 

До нови срещи!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: