Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 4 май 2022 г.

Каква идея и инициатива за "ютубърско цунами" отправих към звездните и велики български инфлуенсъри?

 

Обръщам се с този свой коментар към въпросните ютубъри-инфлуенсъри и трима журналисти, а именно #The Clashers-а, #СтаниславЦанов, #LyubomirZhechev, #КироБрейка, #АсенГенов, #ИвоИнджев, #ЕвгенийТодоров, #ГеоргиКалендеров (а чрез тях и до всички останали: всеки може доброволно и добронамерено да се присъедини към предложената инициатива, която е единствено за ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ!) - и се постарах да обясня смисъла на това, което предлагам. 

Ще очаквам, не крия това, с интерес дали ще има някаква реакция на предложението ми или то, както е по "тъй хубавата" българска традиция, ще бъде посрещнато с единодушно гръмогласно мълчание, тъй да се рече. Надявам се и повече хора ще очакват с интерес тази реакция, която, подобно на лакмус, ще покаже следното: има ли някаква надежда ний, българите, да изтикаме с общи усилия затъналата в тресавището българска каруца, или такава надежда няма, т.е. че тя ще потъне там безследно и всички ние ще изпоудавим най-вече заради прословутия си инат, тъпотия, простотия, егоизъм, завистливост и прочие подобни родни български "добродетели" (с които сме прочути не само пред съседите си, но и пред целия свят!). 

Толкова тук. Останалото разказвам, да се надяваме достатъчно убедително, в своя коментар, в своето предложение (най-добронамерено, да се надяваме, това се разбира!), в своята идея и инициатива, чиято цел е една-единствена: да си взаимодействаме, да се сработваме, да си сътрудничим - за да спомогнем истината да стигне до колкото се може повече объркани и страдащи от глупави, от неверни представи български глави (и уши!). 

Защото промяна към добро у нас няма как да има ако по-напред не настъпи подобаващата промяна в главите ни, нали поне това го разбирате? 

Толкова тук. Останалото - в клипчето. Желая ви приятно гледане и приятни размисли! 

СЛАВА НА УКРАЙНА! СЛАВА НА СМЕЛИТЕ - И СВОБОДОЛЮБИВИТЕ, И ПРАВДОЛЮБИВИТЕ! - ГЕРОИ НА УКРАЙНА! 

Смело коментирайте, не бъдете малодушни, бъдете добри граждани! 

И да добавя традиционното: не забравяйте, моля, да натискате бутончетата, било за харесване, било за нехаресване, също така не пропускайте да се абонирате - ако все още не сте го сторили. 

Стига истината да не ви е безразлична де, ако не ви е безразлична, направете го, абонирайте се за нашия тъй правдолюбив канал! 

Хубав ден ви желая! До нови срещи!

ДОБАВКА: Приятелите ми от Общността на небезразличните граждани откликнаха ето как (за което съм им изключително благодарен - те винаги са на нужното ниво!):

Здравейте,

Изпращаме Ви публикация на нашия активист г-н Ангел Грънчаров, разказваща за една инициатива, зад която застава цялата ни Общност на небезразличните граждани, в смисъл че я смятаме за навременна и разумна (затова и сметнахме за нужно да дадем линк към нея на нашата страница!): 

Каква идея и инициатива за "ютубърско цунами" отправих към звездните и велики български инфлуенсъри?


Ще се радваме да й обърнете внимание и евентуално да откликнете подобаващо - понеже тя е единствено за доброто на свидното ни многострадално отечество България.

Желаем Ви хубав ден и всичко добро!

С УВАЖЕНИЕ: Любен Воденичаров, упълномощен да води кореспонденцията ни

Изпратено до: 
contact@yordanivanov.com
news@btv.bg
gledam@bnt.bg
novinite@ntv.bg
novini@eurocom.bg
kanal3@kanal3.bg
office@tvevropa.com
potv@abv.bg
info@sedemosmi.tv
gl_redaktor@plovdiv24.com
support@plovdiv24.com
redaktor@trafficnews.bg
su56@abv.bg
priemna@mon.bg
contact@promeni.bg
Kostadin.Kostadinov@parliament.bg
Petar.Nikolov@parliament.bg
the.clashers@yahoo.com
chestno.kazano.eurocom@gmail.com
jumpingmedia@gmail.com
eurodikoff@gmail.com
lentata@lentata.com
Тема:

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

4 коментара:

Анонимен каза...

И какво не ви харесва Слави Клашъра? Гледах видеото му за Путин. Не е спестил нищо, казва за убитите журналисти, противници на Путин. А вас ви вбеси едно изречение "Байдън е пълна марионетка" - кое не е вярно?

Ангел Грънчаров каза...

Емоцията "вбесяване" ми е непозната, другарко. А иначе отдавна знаем, че Вашите представи за нещата от живота, жалка путиноидке, са изцяло извратени...

Анонимен каза...

Любчо, Любчо...вместо да мислиш как България да прати оръжие, помисли за себе си и за хората като теб. Вместо да събираш дарения за рехабилитация, настоявай държавата да я осигури БЕЗПЛАТНО за такива като теб. Не се връзвай на Грънчаровите акъли и не се занимавай с глупости.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, г-н Воденичаров, за разлика от Вас, не мисли само и единствено за себе си и за своето добро, а мисли за доброто на страната и нацията ни. Той вижда значително по-далеч от носа си, което за Вас самата изобщо не може да се каже...