Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 28 май 2022 г.

Ще подпомогнете ли едно благородно българско дело?


Ще почерпите ли колегата-ютубър Ники Димов поне с едно кафе? Аз лично направих това току-що. (И вие можете да направите същото ЕТО ТУК.) 

Момчето обикаля с колата си цяла България за да прави клипове по разните народни събори, където народни певци пеят автентични, неповторимо хубави български народни песни, опитва се да съхрани за поколенията това духовно богатство, т.е. има големи разходи; като го подкрепите ще подпомогнете благородната му кауза. 

Моля, покажете, че сте българи, подкрепете това тъй добро народно дело, на което колегата Димов служи така всеотдайно от години! На неговия канал в www.youtube.com можете да се наслаждавате на чудесните му записи.


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

5 коментара:

Анонимен каза...

Не.

Анонимен каза...

Не ми допада народната музика и танци.

Ангел Грънчаров каза...

Знаем това, другарко. Българските народни танци не обичате щот клетата Ви душичка е изцяло обладана от руските народни танци и най-вече от съвртските химни, нали познах?! :-)

Jores каза...

Джендъри, мила моя майно льо... Хоро тропат Ванка Глупака и Неговият гуру

Ангел Грънчаров каза...

Какво "джендърско" има в това, че двама мъже играят хоро бе, таваришч атакуващ възрожденецо? Прочее, Ники играе тук с един напълно непознат му човек, който се хвана до него понеже той беше почнал да играе сам. Аз снимам. Бъди спокоен, хомосексуално-джендърските ти въжделения са плод единствено на собствената ти фантазия...