Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 15 май 2022 г.

Как путинските пропагандисти "мият" кръвта от ръцете на масовия убиец Путин?


Путинските пропагандисти измислиха начин за да "оправдаят" злодеянията на руските войски, обстрелващи жилищни блокове, граждански обекти, училища, болници и пр. и убиващи мирни украинци, деца, жени, стари хора; ето, прочетете тази върховна идиотщина, а по-долу можете да прочетете моя коментар: 

Путиноиден пропагандист Асен Манев: Тези дето се правят на руски войски, са всъщност украински неонацисти и това правят по заповед на Володимир Зеленски и Джо Байдън, за да могат да обвинят Русия. 


Ангел Грънчаров: Асен Манев Егати идиотщината изрече! Бравос! Откъде я научи, сам ли и измисли?! Значи руските войски, дето убиват деца, жени и пр., всъщност не са руски, а са украински и те убиват мирни украинци само с оглед да оцапат тъй белоснежния имидж на миролюбивите ангелчета, дето са путински и руски войници?! 🙂 Бах маааму, бих рекъл, ако бех Боко Борисов, голем умник си, нема що! Заслужаваш медал от таваришч Путин, пиши му, нема начин да не ти даде! 

Ето къде е нашата дискусия, можете да кажете и вие какво мислите.

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Путин е ясен, но какво да правим с руския народ след Путин?
Възможно ли е да се направи това, което с Германия след Хитлер?
Това е големият въпрос.