Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 17 май 2022 г.

Таваришч Путин, кагебистският Царь-государь на Русия, нали оправи бляскаво Русия, остава сега само Украйна да оправи - и всичко ще е окей?

 

Защо постоянно ме занимавате с Украйна? Аз пък не в Украйна живея, а вие все за нея говорите: кажете нещо за нас! У нас значи всичко сме уредили бляскаво, остава само на украинците да помогнем... (Максим Галкин за путинската пропаганда, казвал го е по свои представления много преди Путин да нападне Украйна...) 

Гледайте непременно това клипче, в него той казва жестоки истини за кагебисткия царь-государь на Русия. (След като Путин нападна Украйна Галкин и самата Алла Пугачова, негова съпруга, останаха извън Русия, не се върнаха, пожертвайки цялата си недвижима собственост в нея!)


ДОБАВКА: 


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.

Няма коментари: