Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 13 юни 2022 г.

Мартин Карбовски ли вече ще пере яко оцапаните гащи на Слави Трифонов, а, драги наивни техни фенове?

 

Да, това ви питам, драги наивници, дето дето не се усещате за техните игрички. (Те двамата са доказали, че нема мерзост, която да не са способни да направят срещу добро заплащане, разбира се!) Коментирам информациите, че тъй мило-нагло гледащият таваришч Карбовский щял, моля ви се, да влиза в политиката от партията на Славчу Учиндолский, и съответните изявления на самата "медийна звезда", че това, видите ли, не било истина, целта е, разбира се, да се види колцина ще се вържат на този плосък ченгесарски номер и ще вземат прочувствено да реват: 

"Ела, таваришч Карбовский, ела ни оправи, бащице и спасителю наш: искаме те за наш пореден оправяч, щот оправячите ни Славчу и Боко, за жалост, се пооср@ха!"

Толкова тук. Приятно гледане и приятни размисли ви желая!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободатаизд. A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времетоживотасвободата.

2 коментара:

Анонимен каза...

Карбовски е разумен и достоен мъж. Адмирации!

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, но проблемът е там, че Вие специално изобщо не разбирате що е това разум и що е това достойнство... зацепихте ли сега къде е проблемът?