Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 1 юли 2022 г.

Кога родният български наивник ще разбере що означава "дружбата" с побеснелите руски империалисти?

 

"Великата разсърдена Матушка Русия ще ни нападне, ще ни обяви война, майчице мила, що ке правим теперь, дарагие нашие руские государи?!" - крещят, вият и тръбят хорово навсякъде презрените мерзавци на руска служба из нашите медии! Заради изгонените шпиони-"дипломати" Русия ще ни обяви война, вай-вай-вай!!! А аз пък думам ето що: 

Прекрасна идея Русия е да ни обяви война! Аз ще се радвам Русия, сиреч таваришч Путин, да ни обяви война още днес! Щото това е единственият начин на масовия български идиот да му дойде най-накрая акъло в главата! Щот ще види истинското лице на Русия, на руския империализъм! (Целият свят видя истинското лице на побеснелия руски империализъм в Украйна, но масовият български тъпанар, заслепен от идиотщините на путинската пропаганда, не го видя!) 

И да разбере, че най-голям душманин на България винаги е била Русия, за която, по думите на един откровен виден руснак, нарича се Аксаков, всеки български успех, всяко българско постижение, всеки български триумф поражда най-голяма мъка, завист и злоба в руските имперски сърца, в сйрцата на войнствените и винаги яко бесни руски империалисти! 

Украинците на гърба си разбраха какво означава "дружбата", "братството" и "любовта" на побеснелия руско-комунисто-путински империализъм, време е и родния оскотял от простотия български тъпанар да разбере това! 

Но нали се сещате как масовият българския тъпанар ще се държи ако Русия ни нападне? Аз ще ви кажа още сега как ще се държи масовият копейкинджия, който нема капка акъл и капка достойнство, който не знае нито що е акъл, нито що е достойнство. Ще се държи ето как: 

Ще паднат ничком, ще пълзят като охлюви и като червеи, ще се свлекат и ще се влачат на колене тия презрени руски роби пред руските танкове, ще държат цветя, погачи, сол и мед в треперещите си от страхлива и презряна "любов" ръце и когато руските танкове почнат да стрелят в тази верноподаническа безсрамна сган и тълпа, ето тогава ще дойде великият момент: от главите на тия тъпанари да излетят най-накрая глупостите за "любовта" на "Големия брат", който ни презира така, както не презира никой друг. 

А ни презират руснаците нали знаете защо? Ами щото робът не презира ония, които са достойни, които се държат като свободни хора, като господари, той презира най-много тия, които са таман като него; ето затова руските роби, наши "господари", ни презират толкова. 

Толкова тук. Останалото - в клипчето. Приятно гледане и приятни размисли ви желая!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се,  че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

Няма коментари: