Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 2 август 2022 г.

С какво ли ще се занимава занапред "журналистката", пардон, Ива Николова, напускаща л@йномета ПИК?

 

Поставям тоз логичен въпрос. И разсъждавам по него. Правя допускания. Не знам, но това не ми пречи да предполагам и да търся истината. Все пак тя трябва занапред некак да живее, да си изкарва средства за съществуване. Не вервам да е натрупала вече толкова много пари във въпросния л@йномет, че занапред да не й се налага да работи изобщо. Чака толкова много пари нима плаща мафията на изпълнителите на най-мръсните медийни поръчки?! 

Засега и тук - толкова. Останалото - в клипчето. Приятно слушане, а най-вече приятни размисли ви желая!

Който желае да подпомогне издаваното от мен философско списание ИДЕИ, което работи за разгръщането на духовния и личностен потенциал на младите хора, може да го направи като използва информацията по ето този линк

Абонирайте се за канала, на който гледате това видео, това пак е подкрепа за усилията ни да помагаме гласът на истината да се чува из българските простори: защото, за жалост, се превърнахме в страна на лъжата и на лъжците (които, знаете, се къпят в слава и просперират като арабски шейхове!). 

СЛАВА НА УКРАЙНА! СЛАВА НА СМЕЛИТЕ - И СВОБОДОЛЮБИВИТЕ, И ПРАВДОЛЮБИВИТЕ! - ГЕРОИ НА УКРАЙНА! 

Смело коментирайте, не бъдете малодушни, бъдете добри граждани! 

И да добавя традиционното: не забравяйте, моля, да натискате бутончетата, било за харесване, било за нехаресване, също така не пропускайте да се абонирате - ако все още не сте го сторили. 

Стига истината да не ви е безразлична де, ако не ви е безразлична, направете го, абонирайте се за нашия тъй правдолюбив канал!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека. 

14 коментара:

Анонимен каза...

Нощен пазач в мола.

Анонимен каза...

Вероятно ще ти вземе интервю.

Анонимен каза...

Жената е на 64г., Грънчаров. Работила е и сега ще взима пенсия.

Ангел Грънчаров каза...

Недейте така де, другарко. Недейте обиждА заслужилата другарка. Тя е наша другарка, не бива така да я обиждате. Все ке се намери некой хубав пост за нея, нали така?

Ива каза...

Ти си толкова човечен,
мъж достоен, да помагаш си обречен
Ти си генералът, който винаги спасява,
Бойко, нека Господ те благословява.

Анонимен каза...

Какъв по хубав пост от този. Това е тавана на хора учили хуманитарни науки.

Анонимен каза...

Грънчаров оплюва медии, които на които след това угодно дава интервюта.
След това в парцала Уикенд, очаквайте и негово интервю в ПИК TV.

Ангел Грънчаров каза...

Ива Николова е "работила", тъй ли, другарко? Фърлянето на л@йна нима е работа, за която след това дават и пенсия?

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, нито в УИКЕНД, нито в ПИК може да има мое интервю. Успокойте се малко де. Спахте ли изобщо таз нощ от нерви? Ще пръснете некоя жила в мозъко си от напрежение...

Анонимен каза...

В този ред на мисли предлагам г-н Ангел Грънчаров да го предложим за заместник-министър на образзованието и науката. Нека небезразличните граждани да подготвят такова писмо, с двете си ръце го подписвам. Новият министър е абсолютно безличен и с нищичко не е показал, че има идеи за промяна в образованието. Затова изтъкнат реформатор на образователната система като г-н Грънчаров е напълно справедливо да бъде назначен за заместник-министър. Стига новият министър изобщо да иска някаква прпомяна към добро в образованието. Ако не иска, няма да назначи г-н Грънчаров за свой заместник. Ако го назначи, значи иска промяна, значи смята да прави реформа. Това е нещо като тест. Бързо нека веднага небезразличните граждани да обсъдим въпроса и да напишем съответното писмо до премиера и министъра. И да направим подписка. Да видим колко човека ще се подпишат. Макар че количеството подписали няма никакво значение. Важното е, че е право и справедливо това, което искаме и предлагаме.

Георги Тодоров, небезразличен гражданин

Анонимен каза...

Единственият пост, който г-н Грънчаров може да получи в МОН, е пазач на главния вход. Има и стаж. Поздрави!

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, щом стана заместник-министър, ще Ви назнача за пазачка на входа на сградата на МОН. Явнож имате голем мерак за таз длъжност. Ще удовлетворя желанието и заявката Ви... Вие сте мой човек... ;-)

Анонимен каза...

Ааа, аз Грънчаров го искам за военен министър.
Да обяви война на Русия и да дойдат най-после освободителите!

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, другарко, Вашата е такава: голодная курица просо сънувает...