Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 26 септември 2022 г.

Каква публикация с твърде интригуващо заглавие можете да прочетете в блога на небезразличните граждани?

Тази сутрин в блога на Общността на небезразличните граждани открих любопитна публикация с твърде интригуващо заглавие, която по своя си обичай представям и тук, може някой да реши да я прочете (и тогава ще разбере защо там има сложено изображение на бъклица със здравец, а тук - на тъй съблазнително изглеждаща богата баница!); ето я:

Как новото ръководство на ПГЕЕ "ТЕТ Ленин" възнамерява да се реваншира, да изкупи вината на предишното?

Желая ви приятно четене и приятни размисли! Хубав ден и успешна седмица!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

6 коментара:

Анонимен каза...

От целият донос се разбира само, че греховете ще бъдат изкупени, когато Грънчаров (сам написал пасквила) бъде върнат на работа в ТЕТ Ленин.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч адвокат на директорките на ПГЕЕ "ТЕТ Ленин" и виден естет в писането, би ли ми отговорил на два-три малки въпросчета:

1.) На какво основание определяш текста като "пасквил", знаеш ли изобщо що е това, що значи таз дума? (Не гледай в уикипедия за да ми отговориш, питам ти що разбираш като я пишеш!)

2.) Що значи думата "донос" бре, таваришч, и нея ли не знаеш? :-)

3.) Откъде-накъде ти хрумнА, че аз пиша тия писма, след като черно на бяло е написано, че те се пишат от групата на небезразличните граждани?

Още нещо ще вметна: съвсем си се объркАл, че така ще бъде изкупена вината, а именно с моето връщане в ТЕТ "Ленин"; недей да ми приписваш на мен или пък на небезразличните граждани ония тъпи и идиотски "мисли", които се въртят в твоето тъй нещастно клеветническо съзнанийце...

Jores каза...

ЛУД УМОРА НЯМА, САМО СЕ ПОТИ!

Анонимен каза...
От целият донос се разбира само, че греховете ще бъдат изкупени, когато Грънчаров (сам написал пасквила) бъде върнат на работа в ТЕТ Ленин.

26.09.22 г., 9:53 ч.

За миг си представих Баба Марийка светица. Всичко хубаво, но иконата й кой ще нарисува? И къде в иконостаса на Български православни черкви ще бъде турена – отляво или отдясно на иконата на Свети Ангел Грънчаров от Долна Баня?

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч Бояджиев, както разбираме всички, е дълбоко възмутен, че до иконата на единствения светец, на чиято икона он самият се моли (иконата на Свети Волный Сидеровский!) може да стои икона на некаква си там жалка баба Марийка! :-)

Анонимен каза...

И кои са тези небезразлични граждани, дай да ги видим и чуем, такива хора не съществуват, само ти си в тази "група"

Ангел Грънчаров каза...

Ние сме безчет, таваришч, нашето име е легион! :-) Хайде да ти дам малко инфо да не се пръснеш от напрежение, пардон, от злоба:

Първо, небезразлични са близо 5000-те мои приятели във Фейсбук, хилядите (близо три милиона са вече посещенията в блога ми!) читатели на блога ми, има група в моя подкрепа във фейсбук със стотици (над 900 в момента), да не говорим за феновете ми в трите канала в ютюб, които имам. Още подробности вълнуват ли те?