Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 6 септември 2022 г.

Срам малко немате ли, наглеци нещастни и подкупни, презрени слуги и слугини на руский империализъм?


Дали на днешния ден таваришчите русофило-рублофили ще мълчат и ще бъдат по-ниски от тревата? Имам предвид ето тия думи на техния вожд: 

"Всяко тържество на България и българите е смърт за Русия!" 

А днес, на днешния ден е най-голямото тържество на България и българите, днес ние, истинските българи, празнуваме нашия национален празник. Денят на българското достойнство, денят, в който показахме, че сме способни да се освободим съвсем сами! 

Нали знаете как Русия е посрещнала Съединението, таваришчи русофило-рублофили? Ха сега помълчете виновно, дарагие слуги на най-големия душманин на България и българите!
Ало, таваришч Копейкин, таваришч Радев, таваришч Боко Методиевич, таваришч Янев, таваришч Учиндолский, таваришч Ниновая, дарагие маи, где сте на днешния ден? 

Приклекнали ли сте или най-нагло дърдорите врели-некипели и лъжливо-лицемерни за "тържеството на българския дух"?! 

Срам малко немате ли, наглеци нещастни и подкупни, презрени слуги и слугини на руский империализъм?


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

10 коментара:

Анонимен каза...

Ти трябва да си по-нисък от тревата, твоя род е кърваво червен, а ти си учил в СеСеСеРе.

Анонимен каза...

България трябва да бъде част от Руската федерация. Това е най добрия сценарий за бъдещето на Балканите.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, Вие за Балканите ли сте се загрижИла веке? :-) А за България добър вариант ли ще е да станем част от Путинландска Джамахирия?

Анонимен каза...

Путин е супер дърт вече. Докато се присъединяваме към федерацията той ще е отдавна мъртъв.

Ангел Грънчаров каза...

Родът на баба ти, другарко, е кървавочервен, а не моя... На "антикомунистка" ли се правиш ма, хептен побъркана, оскотяла от злоба другарке?

Ангел Грънчаров каза...

Ще се присъедините към Руската федерация на кукуво лято, другарке. България за вечни времена е в Европейския съюз и в НАТО. Можеш да си ревеш колкото искаш по този повод, нищо не можеш да промениш...

Прочее, какво ви пречи вий, русофило-робофило-рублофилите да се присъедините още сега към руската федерация? Фащайте чемоданите, бързо на вакзала и давайте отпрашвайте дирекно за Сибирия...

Анонимен каза...

Първо трябва да се пробваме тук. Едни референдумчета няма да ни се отразят зле. Бонус ще бъде твоето поведение когато обяват датата на Референдума :)

Ангел Грънчаров каза...

Референдумчета кат в Крим ли, другарко? Но първо Путин трябва да прати зелените си човечета. Или ги е пратил веке? Вие, другарко, да не сте негово зелено човече?

Анонимен каза...

Не лоши идеи даваш. Ама и на нормален референдум инициализиран от народното събрание съм навит. Мнозинство първо и после е лесно.

Ангел Грънчаров каза...

Не аз ги давам тез идеи, другарко. Те са изобретени и приложени от таваришч Путин в Крим. А на общ референфум без окупацията ни от руската армия не разчитайте. Щот българите чак такива идиоти не са. Да се откажат от питомното и да започнат да гоняют дивото...