Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 11 октомври 2022 г.

Кои са най-вещи по секса, кои са най-добри познавачи на сексуалния живот и на сексуалността - и кои могат да ни бъдат най-добри консултанти по секс?


Георги Пашев комай всеки ден пише писма на Евгений Тодоров, ръководителя на ПОтв и пак по традиция праща тия писма и на мен. Много често в тях поставя твърде важни и интересни проблеми и теми, казуси и пр. Така е и тази сутрин. Поставя съдбовно важен екзистенциален, житейски, личностен, психологически, човешки и пр. проблем, а именно проблема, пред който немее българската простолюдна душа, именно проблема за... еб_нето, с извинение за думата, сиреч, за тъй важния за всички тъпанари на земното кълбо сексуален проблем; ето какво пише той, ето какво той предлага, аз пък по-долу му казвам какво аз пък мисля и предлагам: 

>-------- Оригинално писмо -------- >
От: Georgi Pashev gp11ashev@gmail.com >
Относно: Време е свинете да се разквичат >
До: Plovdivska Televizia, Angel Grancharov >
Изпратено на: 11.10.2022 05:57 

Привет, 

Време е да има предаване, което да е водено от некоя устата проститутка и тя да бъде така добра да дава различни съвети в областта на еб-нето, но и на прелъстяването. Факт е, че нашата кочина Апталия е шампион по липса на раждаемост, а това значи и по липса на качествено прелъстяване и еб-не. Проститутките са професори и по двете и е крайно време да получат достойното си признание сред народо апталски и да имат своите катедри в университетите, както и предавания по телевизиите и рубрики по вестниците. Проститутките неведнъж са ни спасявали в трудни моменти, а тяхната индустрия все още не е развита и регулирана. Намирам, че е свинщина това, че те още нямат хубави алеи с червени фенери като в Амстердам с просторни витрини. 

Всички знаем, че сегашното статукво обслужва ченгеджийкската мафия, която черпи рушвети и такса спокойствие от бизнеса им. Това важи и за други бизнеси като леката дрога. От отдавна тя трябваше да бъде разрешена за употреба в специално лицензирани кофи шопове като в Холандия. Брутална свинщина е това, че още не е. Но тая смотана кочина Апталия в кое ли е мръднала в 21. век, че и за това да мръдне. 

Даже и пълен идиот да бях и нищо да не разбирах от Теория на адаптивните системи и нашата измислица АРД, 3-4 неща щях да направя, които веднага щяха да ни напълнят бюджета с пари: Легализирам курвите и леката дрога, легализирам анонимните банкови сметки, правя дълга данъчна ваканция за стартъпи с определен размер на инвестицията и давам пълни права на Кьовеши да действа у нас, все едно е втора наша главна прокурорка, а на Гешев и компания им казвам, че заплатата им зависи от броя осъдителни присъди на висши политици, които са постигнали. 

И да не забравя - признавам юрисдикцията на закона Магнитски и у нас. Доста свине ще се разквичат, но идва Коледа - време им е да квичат. 

гл. ас. д-р инж. Г. Пашев http://gpashev.com 


Отвърнах му ето какво: 

Мерси за предложението! То всъщност моето предаване "Изкуството да се живее" е замислено като консултиране и даване на съвети по такива именно личностни и житейски проблеми, като упоменатия от теб. Между другото проститутките не могат да дадат никакъв смислен съвет в сексуалната област, никакви професорки по секс не са те: то е все същото като да питаш един дървосекач по проблеми като опазване на горите, екология и пр. Апропо, имаме си Кобилкина, защо ни е втора курва, която да бълва простотиите си. 

Та мисълта ми е, че аз ще давам такива съвети, зер съм автор на книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА, с подзаглавие "Практическа психология на пола, секса и любовта"


Живот и здраве да е, подсещаш ме да се заема с тази тъй важна за тотално неразбиращия секса наш масов сънародник, живеещ с тъпи представи за "еб...нето", ще го сторя съвсем скоро. Ако не възразяваш, ще процитирам твоето писмо в мое клипче и ще направя встъпителна беседа по тия проблеми. Жив и здрав да си, че ме подсети да се заема с истинската си работа! 


За секса най-добре разбират нещата пак философите, не коврите, не и психолозите, а именно философите. Интересно ми е дали поне малко разбираш тази моя теза, как се отнасяш към нея? Ако искаш, може и заедно да направим един диалог или дискусия по тия проблеми, днес съм свободен. Но аз ще си направя и свое клипче де, щото посещаемостта на ютюб-канала ми е паднала драстично напоследък - понеже поставям все важни и умни проблеми, а народът търчи там, където му дърдорят простотии... 


С поздрав от сърце: Ангел Грънчаров 

В тази връзка ето какво запитах приятелите си във фейсбук: 

Понеже колегата Пашев изтърси на едно място, че най-разбирали от секса... куврите, проститутките де, те били нещо като... професорки по секс, то моя милост, естествено, възрази на това негово крайно фриволно (каквито са повечето негови изказвания!) твърдение, но в крайна сметка се роди в съзнанието ми ето този тъй жизнено значим въпрос: 

Как смятате, кои са най-вещи по секса, кои са най-добри познавачи на сексуалния живот и на сексуалността и кои могат да ни бъдат най-добри консултанти по секс: проститутките и сексуалните бабаити ли, сексолозите ли, психолозите ли, философите ли, кои - кажете какво мислите де? 


Аз смея твърдо да заявя, че най-добри са именно философите, те най-добре разбират естеството на секса и значението му за живота на човеците, те най-добре могат да го изразят; разбира се, имам предвид ИСТИНСКИТЕ ФИЛОСОФИ, такива като Апостол Павел, Сократ, Ницше, Шопенхауер, Камю, Ангел Грънчаров и пр., а не менте-философите, които са жалка и тъжна картинка. 


С интерес ще изслушам (изчета!) вашето мнение! 

Приятни размисли и приятно писане ви желая! Хубав нека да ви е и денят!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: