Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 20 ноември 2022 г.

Чудото се случи! Намериха Сашко! Народът ликува! Не искат наградата! Ах, колко сме... добри или...?

 

Казусът "Сашко", с който всички медии от сутрин до вечер ни занимаваха цели 10 дни, е една брилиантна операция по отклоняване на вниманието на наивниците, т.е. по манипулиране на народа, иначе казано, 10 дни ни правиха на идиоти, докато в Парламента нали се сещате какво правеха в това време? Мафията нали се сещате с какво се занимаваше докато всички вие мечтаехте Сашко да бъде намерен жив и здрав?! Е, намериха го. Ликувайте сега! И забравете за истински важните неща... Или все пак Сашко е значително по-важен от някаква си там незначителна подробност, че мафията отново се мъчи по съвсем нечестен начин да зараби пак властта в свидното ни отечество? Какво мислите вие? 

Толкова тук. Останалото - в моя коментар. Приятно гледане и приятни размисли ви желая!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се,  че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем... 

17 коментара:

Анонимен каза...

Абе урод, как те не е срам да търсиш внимание дърдорейки глупости за едно болно детенце, което беше отвлечено? Ти знаеш ли какъв стрес е това за бащата и за самото дете, та си позволяваш тая уродщина? Абсолютно си загубил човешкия си лик и си станал напълно деградирал урод.

Анонимен каза...

Предлагам 100-тях хиляди лева да се дадат на Грачаро. Той разкри схемата. С парите ще се издадат книжките му и списанието в 100-хиляден тираж, а и все ще останат едни 300-400лв. за прозорец на баба Марийка.

Ангел Грънчаров каза...

Давай, таваришч! Плюй както само ти можеш! Сега ти е паднало! Може пък да ти олекне некогаш! Да погине таз мъка, що разбира тъй благородната ти и състрадателна душа! Плюй още по-силно, таваришч!

Анонимен каза...

Грънчаро като агент на ДС (филиал на КГБ) ги разбира тия активни мероприятия за отвличане на вниманието.

Анонимен каза...

Дайте на Грънчаров 100 лева

Анонимен каза...

Един психопат ВИНАГИ се познава по това, че е лишен от емпатия. Не може да съчувствува. На никого. Чуждото нещастие не може да го трогне. Може да му е жал само и единствено за него си. Извънредно непогрешим критерий.

Ангел Грънчаров каза...

Давай, таваришч, напъвай се, още можеш! Плюй и храчи! Бравос! Може и да ти олекне некогаш!

Анонимен каза...

Как мафията се опитва да "зараби" властта? С намастилено пръстче върху машинното гласуване на феновете на ПП и ДБ?

Анонимен каза...

Психопат или социопат е Грънчаров? Уточнете! Искаме да знаем повече!

Анонимен каза...

В гората Сашко оцелял,
шкембе чорбица топла ял.

Анонимен каза...

Грънчаров, ти долно, вмирисано холестеролно буре, как си позволяваш да използваш едно дете за миризливата ти, воняща на качамак с пръжки и чесън пропаганда! Ти ли ще даваш оценка, уволнен за некадърност, нощен пазач, тоест гавазин, който варди на хората бостаните и периметъра на разни чалготеки, който няма да дори достойноството да си признае, че е със средно образование, защото съветската му диплома е невалидна! ДА, НЕВАЛИДНА, ЗАЩОТО СВЕТОВНИЯТ КОНГРЕС ПО СТАНДАРТИЗАЦИЯ НА ОБРАЗОВАНИЕТЕО ВЗЕ РЕШЕНИЕ ДА АНУЛИРА АКРЕДИТАЦИЯТА НА ВСИЧКИ ДИПЛОМИ, КОИТО СА ИЗДАДЕНИ В СССР/РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ.

Така че ти, Грънчаров, когото хората с право наричат:

- Ачо ПазачО-Качамака
- Грачаро, носител на Его Грачаро Гранде
- Ангел Шментата
- Ачо Доноса
- Грънчо Гавазина

СИ ЕДИН ЛЪЖЕЦ, КЛЕВЕТНИК И НЕОБРАЗОВАН ЗЛОБАР!

ЯЖ СИ КАЧАМАКА С КОТЕШКИТЕ ПРЪЖКИ, КОИТО ДОБИВАШ ОТ ФЕРМИТЕ НА БАБА МАРИЙКА, НАМИРАЩИ СЕ ПО УЛИЦИТЕ, И НЕ КОМЕНТИРАЙ ПОВЕЧЕ НИЩО, НИЩОЖЕСТВО ДОЛНО!

Ангел Грънчаров каза...

Давай, таваришч! Ха така!!!! А така!!!! АТАКА!!!! ЮРУШ!!!! Плюй яката! Бравос!!! Ха дано ти олекне барем малко на клетата душица!!!

Анонимен каза...

Абе тоа идиот таваришча сигур наистина муа котешки пръжки?! Все те са му на мръсната уста! Егати извратеняка! Щом си го мисли значи го иска.....

Анонимен каза...

Ачо КГБ-то дере котки в асансъора.

Анонимен каза...

Бате Грънчо наш герой вода от входа краде той

Анонимен каза...

Съседите на Грънчаров са подали сигнал до БАБХ срещу него, защото около блока намират одрани котешки кожи. Очаква се проверка да види дали у тях той съхранява котешко месо във фризера, защото има информация, че той яде котките на баба Марийка. Даже се е бил похвалил, че е правил качамак с котешки пръжки и гювеч с котешко месо. Органите трябва да проверят това непременно!

Ангел Грънчаров каза...

Давай, таваришч! Плюй! Бравос! И олекнА ли ти барем поне малко на душата? :-) И какво е това котешко месо, уроде? :-( Почвай да лапаш направо човешко! :-( Руска гнидо, продължавай все така нагло!!!! Да видим докъде си способна да стигнеш...