Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 4 ноември 2022 г.

Граждани, докога ще търпим тъй наглата цензура и дискриминацията на Пловдивската обществена телевизия?

ПЛОВДИВСКАТА ОБЩЕСТВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ, една изцяло гражданска, демократична, правдолюбива, свободолюбива, истински народна телевизия (и напълно ИНТЕРАКТИВНА, сиреч ИНОВАТИВНА МЕДИЯ!), не е включена в списъците на операторите за национално разпространение на телевизиите!!! Остракирана е, дискриминирана е, репресирана е по най-грозен начин!


Това, разбира се, е крайно несправедливо: много руски и рубладжийски телевизии, пълнещи главите на българите с пропагандна отрова, биват разпространявани, а пловдивската обществена телевизия обаче, тъкмо защото е така свободолюбива, правдолюбива, народна, гражданска и демократична - не се разпространява, т.е. фактически е забранена, е цензурирана!

Но народът ни, за жалост, мълчи, търпи и понася и тази несправедливост, както и много други...

Имате ли мнения, драги български демократи и правдолюбци-свободолюбци? Или ще си премълчите благоразумно и в този случай? А може би правдолюбието и свободолюбието ви са само показни - и фалшиви? Питам само, интересна ми е реакцията ви...

Да, мълчете си и продължавайте да се чудите защо огромни части от народа ни са обхванати от путинската комуноидно-кагебистко-ченгесарска пропагандна бесовщина, проказа, параноя - и са жертва на потресаваща, на най-уродлива масова психопатология!

Толкова от мен! Хубав ден ви желая! И приятни размисли ви желая също така!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

5 коментара:

Анонимен каза...

Ти пък. Те YouTube изтриха хиляди канали за една нощ. Facebook и Twitter блокират и трият канали ежедневно. Ти все едно живееш на друга планета. Това е съвременното нормално.

Анонимен каза...

Ако имаше цензура над ПоТВ, нямаше цял ден по нея да се дърдорят всевъзможни глупости.

Бачо Кольо каза...

Ако не знаеш, на това нещо му се вика капитализъм. Има печалба - има услуга. Няма печалба, няма услуга...

Jores каза...

До Евгений Тодоров

Омразата е лош съветник. Колкото и трудно да ни е - за да разберем човека срещу нас, да погледнем към личната му драма със съчувствие. Омразата е и вид малодушие. Докато ПОТ (Пловдивска обществена телевизия) освен място за популяризиране на пловдивския стил сте превърнали в трибуна за гняв, за какво признание да говорим?

Георги К. Бояджиев

Ангел Грънчаров каза...

Къде видя омраза бре, таваришч Бояджиевич? :-) Много си зян, имаш веке халюцинации, това не е хубаво! :-) Прочее, ако самият ти не беше овладян от такава отровна злост и злоба, щеше да подкрепяш и мен, и това, което прави ПОтв, а не да стои настрана и да скърцаш със зъби, овладян от тъй ирационални бесове и мании...