Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 30 ноември 2022 г.

Където е Русия, там се леят сълзи и текат реки от кръв: дали антиамериканистите с комунисто-путинофилски възгледи могат да мислят?


Както забелязвате в този далеч непълен списък липсва България - на 5 септември 1944 г. Съветска Русия обявява война на Царство България и го окупира, предавайки властта на своите слуги - комунистите!

ДОБАВКА: 

Ivan Kostadinov: Хубаво би било да публикувате и списък с американските миротворци. Примерно какво се случва с Индианците, Мексико, Виетнам, Ирак, Сърбия, Либия, Сирия, Япония... 

Божидар Александров: Ivan Kostadinov ???!!!😂😂😂 

Ivan Kostadinov: Божидар Александров кое не си разбрал 

Borislav Todorov: Ivan Kostadinov Индианците ако ти бяха съседи кожа по главата нямаше да ти останала нито на тебе нито на семейството ти. Мексико напада Америка. Северен Виетнам напада Южен Виетнам, Ирак напада Кувейт, Сърбия - хърватите, а след това военния престъпник, комуниста Милошевич устрои геноцид над косовските албанци, против Либия почти цял живот си спомням как България пищеше заради няакви медицински сестри, Япония напада Америка, има заповед на императора да се бият докато последното дете и жена не са мъртви преди да се подпише безусловно примирие, а преди това Япония прави невъобразими звертва в Китай и Корея.

Ivan Kostadinov: ... (Мълчание... Интересно дали въпросният антиамериканист-комуноид-путиноид се е замислил поне малко?)

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

 

7 коментара:

Анонимен каза...

Хубав списък, ха сега дай и списъка с американските агресии по света.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, отвори си очите и прочеди добавката. Апропо, нема никакви американски "агресии", има нещо съвсем друго, чети, образовай се, изостанала комунисто-бетонна главо...

Анонимен каза...

Киев напада Донбас.

Jores каза...

Ангел Грънчаров каза...
Таваришч, отвори си очите и прочеди добавката. Апропо, нема никакви американски "агресии", има нещо съвсем друго, чети, образовай се, изостанала комунисто-бетонна главо... 30.11.22 г., 8:42 ч.

Великият самозванец философ-психолог пропуска историческия факт, че дори мощната днес Германия след Втората световна война е държава без собствена независима политика, да не говорим за съсипаните държави, които бяха разрушени и превърнати в кървави късове от воюващи за власт помежду си мародери, обучени и въоръжени пак от същия освободител и флагман на демокрацията. Слава и на оцелелия нацизъм в днешна Украйна и на Фамозния Зеленски!

Георги К. Бояджиев

Jores каза...

Доживях железобетонна комунистическа говореща тиква да ме агитира колко кофти е да не повярваш на Зеленски и на неговите нацисти! Ще продължа да чета този блог, няма начин. Г-н Грънчаров, вие сте моят любимец от днес нататък!

Мойсей

Анонимен каза...

Грачаро много го е страх от руските ракети. Руснаците все през нощта бият с тях, та на наш Грачаро му се пече яйце на дирника да не би докато варди нощно време бостаните, бидейки нощен пазач (гавазин), някоя заблудена руска ракета да го удари по дебелата кратуна и да му избие всичко, което е научил от катедрата по "Марксизъм-ленинизъм", където е завършил и преподавал после.

Това ще е голям ужас за Грачаро, тъй като той е правоверен марксист, ортодоксален комунист и ленинист. В края на 80-те години като човек на Жан Видено в Пловдивския университет Грачаро е известен с написването на една статия за вестник "Комсомолска искра", а именно "Имат ли място турците в България?", в което той възхвалява другарите Тодор Живков, Георги Атанасов и Добри Джуров както и определя като "идеологически, морално и човешки правилна" провежданата от ЦК на БКП политика на "Възродителен процес".

Има само едно нещо, от което Грачаро го е повече страх отколкото да не го шибне някоя руска ракета, а това е да излезе статията му за Възродителния процес, където той го подкрепя. Така ще рухне целият мираж, че Грачаро е някакъв демократ, човеколюбец, либерал и ще се окаже, че той е типичен комунист с голяма нотка на брежневски национализъм, откровен и обикновен живковист, който на всичкото отгоре е бил информатор на милицията в Пловдив.

Грачаро, отговаряй на българския народ за престъпленията си!!!

Ангел Грънчаров каза...

Прекрасно е, че таваришчите комуноиди, както се вижда по-горе, се съвсем побеснели от тази публикация! :-) Явно им е бръкнала в най-съкровените кътчета на клетите им души! :-) Радващо е, че ефектът е такъв. Току-виж ефектът се преобрази в освобождаващ, катарзистичен. Ама надали това е възможно все пак: бетон на мозък не става...