Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 20 декември 2022 г.

Антифашистът Пашев намеква, че като помагам на баба Марийка съм бил за прокурор, щото това било "беззаконие", "движено от престъпен умисъл", "обсебване" и "самоуправство"!!!


След като вчера изпратих поредното помирително, тъй да се рече, писмо до активния борец срещу фашизма, сиреч до антифашиста Георги Пашев (виж публикацията със заглавие: Какво предложение за извънсъдебно споразумение направих на академичния антифашист и християнин Георги Пашев - с оглед да не го съдя?), тази заран открих в имейла си нещо като "отговор", който обаче въпросното лице пише, Бог знае защо, не до мен, а до ръководителя на една медия, именно до г-н Евгений Тодоров (!!!), като, разбира се, пак Бог знае защо, праща същото това писмо и до... моя скромна милост!!! Както и да е, почнахме с Пашев (страх ме е да го нарека "господин" да не се обиди, щото думата "господин", както е известно, е останка от "фашистките времена" в българската история, сиреч, може да е и фашистка, и дори буржоазна (предполагаме, Пашев, като се бори така усърдно срещу фашизма, нищо чудно да ненавижда в не по-малка степен и... капитализма, буржоазията и пр., щото логиката, тъй да се рече, изисква това!), та значи почнахме, де факто, с Пашев едни доста трудни епистоларни "преговори", ето, публикувам писмата, неговото и моето, тук, правя го поради огромния интерес на вас, читателите, към този толкова любопитен казус; приятно четене и весело настроение при него ви желая, смятам, че то, ведрото весело настроение, ви е напълно гарантирано:

За баба Марийка (поредно)

от:
Georgi Pashev (gp11ashev@gmail.com)
дата:19.12.2022 18:00
до:
Plovdivska Televizia (potv@abv.bg),
Angel Grancharov (angeligdb@abv.bg)
Привет,  Тодоров, 

Днес с интерес научих от моят фейс приятел Чертовенски, че Грачаро ми бил направил предложение, което даже не е стигало до мен, а именно, да съм бил поел грижите за лудата Марийка, че да не ме съдил. 

Това е толкова абсурдно, че няма накъде повече. Първо, изпросеното "добро", не е добро. Второ, тя няма нужда от моите."грижи", а от институция и психиатри, и колкото повече се отлага това, толкова по-зле за нея. 

Трето, аз повтарям, че имам много повече материал аз да го осъдя, отколкото той мен. Така, че за последен път казвам да не се "вре между шамарите". 

Четвърто, нито аз, нито той има право да се разпореждаме с бабата, защото не сме и никакви. Тук има проблем и със законността на такова деяние - да не се наложи и прокуратурата да се намесва за евентуално самоуправство. Не е ясно, например, на каква законова база той има ключ за нейния апартамент и как така може да влиза там когато си поиска. 

Ако дъртата Марийка е луда, както подозирам, тя трябва да се постави под запрещение и никой няма да има право да се разпорежда и да използва нейният имот. Ако не е луда, тогава пак никой няма право да се разпорежда, освен нея самата, освен ако няма уредени взаимоотношения с договор. 

Изобщо, добре, че досега никой не е подал сигнал до прокуратурата за обсебване и самоуправство, защото някой може да си навлече големи проблеми. 

Междувременно, тя е осъдена или предстои да е осъдена от етажната собственост за много хилядарки за почистването на апартамента ѝ. Вероятно ще и запорират апартамента и ще бъде използван за обезпечението на дълга и тя ще остане навън. За да не остане навън, единственият начин е да бъде приета в институция. Или лудница или старчески дом - според нуждите ѝ. 

И пак повтарям, доколкото някой ѝ върши мечешка услуга да не отиде по-бързо в институция, дотолкова ѝ вреди да стигне до нужните ѝ специализирани грижи възможно най-бързо. 


Ето сега и моето писмо, но вземете предвид, че аз препращам вчерашното си писмо до Пашев (за което именно той твърди, че не го получил, Бог знае как е станало това чудо на чудесата?!):

Fwd: Re: Какво каза един соросоид, който се гордее, че е соросоид, който смята, че без Майдан България никога няма да се оправи?
от:
Angel Grancharov (angeligdb@abv.bg)
дата:20.12.2022 04:59
до:
gp11ashev@gmail.com ,
potv@abv.bg

Казваш, че това писмо "не било стигнало" до теб. А не лъжеш ли? За да оправдаеш мълчанието си? :-) 

Щял си бил да ме съдиш. Би ли имал добрината да ми кажеш за какво? Щот съм... "марксист" ли ще ме съдиш? :-) Или щот, като помагам на баба Марийка на ЧИСТО ЧОВЕШКА ОСНОВА съм я бил превърнал в" златна мина", за това ли ще ме съдиш? :-) Или щот, по твоите твърдения, съм бил "фашист", за тази глупост ли ще ме съдиш? :-) Я опитай да ми съобщиш за едно РЕАЛНО МОЕ ПРЕГРЕШЕНИЕ, за което наистина може да се заведе дело без секретарката на съда, като погледне жалбата ти, да се задави от смях? :-) А това твое писмо в което ме обвиняваш за фантасмагории и пишеш, че съм за прокуратурата, е чудесно допълнение към моята жалба до съда щото то е САМОПРИЗНАНИЕ за клеветите, на които аз съм твоя жертва. 

Сам се оправдавай пред Бога за това, че не изпълни обещанието си към клетата БОЛНА СТАРА ЖЕНА, аз няма да ти се меся по този пункт, разправяй се сам с Бога. 


И тъй, като се върна в Пловдив, да внеса ли жалбата си в съда или предпочиташ да не занимаваме съда и да се разберем като обсъдим нещата спокойно в присъствие на адвокатите ни? Това ми е последното предложение за взаимно приемлив компромис. 

Прочее, всичките ти приятели ме молят да не завеждам дело срещу теб понеже се грижиш за малките си деца и този техен довод ме кара да се въздържам за момента от тази стъпка. Щото съм човек... 

Приятни размисли! 

С поздрав от сърце: Ангел Грънчаров 

Заповядайте в моя основен блог за философия, психология и политика !

Моите координати: телефон  0878269488, Скайп: angeligdb




---- Прикрепено писмо (Re: Какво каза един соросоид, който се гордее, че е соросоид, който смята, че без Майдан България никога няма да се оправи?) ----

Подател: Angel Grancharov <angeligdb@abv.bg>
До: gp11ashev@gmail.com, potv@abv.bg
Относно: Re: Какво каза един соросоид, който се гордее, че е соросоид, който смята, че без Майдан България никога няма да се оправи?
Дата: 19.12.2022 06:28

Пашев, пак да те попитам: съзнаваш ли колко голям грях е да не изпълниш обещанието си спрямо баба Марийка, дадено преди Рождество, и то само и единствено защото мразиш мен? 

И още един въпрос към теб имам: ти публично обяви, че баба Марийка била "златна мина" за мен и по този начин де факто ме обяви за мошеник, за крадец, за измамник (за което ще отговаряш пред съда!), но щом за теб това е така, то искаш ли тази "златна мина" да ти я преотстъпя и ти да поемеш всички "облаги" от нея? :-( 

Ето това ми е условието към теб: няма да те съдя само ако се съгласиш да поемеш от мен "златната мина" баба Марийка? 

С поздрав от сърце: Ангел Грънчаров 

ПОСЛЕСЛОВ, НАПИСАН САМО ЗА БЛОГА (НЕ Е ЧАСТ ОТ ПИСМОТО!): 

Уважаеми дами и господа... съдебни заседатели, как смятате, при създалата се ситуация аз имам ли занапред право да помагам на баба Марийка, да влизам в апартамента й (ключовете за него са със знанието на самата баба, обявена обаче от Пашев за... луда, но и със съгласието на дъщеря й, живееща в Германия, а също така и на сина й, живеещ в... Пловдив, но той, за жалост, най-категорично не желае да се грижи за майка си и не е стъпил там откак тя преди повече от година се върна в разбития й и негоден за обитаване апартамент!), да й нося вода, изобщо да се меся в нейните работи, след като съм НАБЕДЕН, че правя това с користен умисъл, а именно евентуално да заграбя въпросния апартамент, т.е., по думите на толкова разбиращия и от право Пашев, съм превърнал клетата болна стара жена в своя "златна мина", което пък означава, че аз черпя Бог знае какви огромни материални и дори, моля ви се, финансови средства заради тия свои най-елементарни изяви на милосърдие, заради които, видите ли, сега съм заплашен от правоведа Пашев със строго прокурорско разследване?! 

Вярно, дори и полицията добре знае, че аз се грижа за бабата, нещо повече, самата прокуратура добре знае това, защото аз и прокуратурата съм алармирал за тежкото положение, в което се оказа тази изоставена от всички, САМОТНА, БОЛНА, СТАРА ЖЕНА, но ето, до този момент самата прокуратура не се е сетила да ме обвини в беззаконие и да ме подведе под отговорност, но самият изтънчен правовед Пашев, очевидно, по-добре от самата прокуратура разбира правните измерения на казуса и както виждате, ме обвини в какво ли не още?! 

Аз вече се плаша, че ако, не дай си Боже, в един момент заваря възрастната жена (понеже тя живее в момента в страшен студ, прозореца на стаята, в която спи, е със пукнато стъкло, което всеки момент ще падне, ако вече не е паднало!), та значи ако при мое влизане в апартамента аз, да допуснем, заваря горката баба Марийка... издъхнала, няма ли тогава да се намери някой изтънчен юрист като Пашев, който да обяви, че аз съм причинил нейната смърт, примерно, съм я задушил с възглавница, отровил съм я или Бог знае как съм й отнел живота (щото вече е "общоизвестно": благодарение на Пашев и дори на не по-малко умната от него журналистка Диана Бикова, която дори направи прочувствени репортажи - с камера! - в които публично ме обвини, че най-вероятно аз правя всички тези неща за бабата не само за да си правя пиар, но и за да й взема апартамента!)???!!! 

Та ето че се стигна до положението аз вече да не смея да отида да занеса вода на своята приятелка баба Марийка, която единствено мен пуска в апартамента си, щото съм получил по някакъв начин нейното доверие (сигурно с нея се разбираме така добре щото и двамата сме... луди, нали така?!): виждате ли до какви ДЪЛБИННИ СЮРРЕАЛИСТИЧНИ АБСУРДИ се стигна В РОДНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ И НРАВСТВЕНИ УСЛОВИЯ НА ТЪЙ ПРИКАЗНАТА СТРАНА МУТРОЛАНДИЯ по иначе тъй безобидния казус около клетата стара и болна жена?! 

Не зная вие какво мислите, но аз вече съм тотално обезсърчен, объркан и не зная какво да правя: та утре може да се окажа подсъдим дори за... убийство и като едното нищо ще ме тикнат в затвора ако в съда се явят свидетели, които в един глас да докажат, че аз, заради свои подмолни корестни цели години наред съм се месил в работите на бабата и на нейните съседи С ТАКА ЯСНО ИЗРАЗЕНИ САМАРЯНСКИ НАКЛОННОСТИ, които от години водят жестока, безпощадна война с клетата баба, разбира се, че в очите на тия нейни съседи-самаряни аз, като помагам на бабата, съм техен заклет НАРОДЕН ВРАГ, заслужаващ най-строго възмездие! 

А пък ето сега антифашистът Пашев вече съвсем официално обяви и прокламира всичкото това, предполагам, понеже той е твърде загрижен за законността у нас - и като едното нищо ще стане свидетел за да помогне за моето осъждане! 

Да не говорим, че съседите от блока на баба Марийка ще напишат най-прочувствени апели до съда да стане така, че техният НАРОДЕН ВРАГ, най-заклетият враг на тяхното щастие (като едното нищо без моята намеса сега баба Марийка нищо чудно вече да беше издъхнала - щото тя спеше весеци наред на плочките на тротоара!) да получи ЗАСЛУЖЕНОТО ВЪЗМЕЗДИЕ (все пак ако баба Марийка вече беше отишла на... гости на самия Бог, който обаче кой знае защо все още я пази, щото като едното нищо тя можеше досега 100 пъти да беше блъсната и от някоя кола както се разхожда всеки ден по улиците!), та, вкратце казано, аз нали наистина си заслужавам да си изкупя ЦЯЛАТА ВИНА като изкарам остатъка от живота си в затвора?! 

Ще добавя и още един щрих, за пълнотата на създалата се картина: един от съседите-самаряни, в разгорещен дебат с мен, когато обсъждахме въпроса за пускането на водата за апартамента й, в един момент сякаш откачи и заяви: 

"Знаеш ли бе, нещастнико, дотам съм обезумял от нерви заради тази мръсница Марийка, че ей с тия две ръце съм способен да й отрежа главата!?"

Да, той ми каза това и ме изгледа така кръвнишки, че аз се разтреперах от страх, а понеже бяхме само двамата (той изкрещя и че бил бивш военен!), се уплаших дали той сам набързо няма и на мен да издаде смъртна присъда и веднага собственоръчно да ме екзекутира!!! 

И тогава аз трябваше да употребя всичките си умения да убеждавам за да успокоявам обезумелия от ненавист съсед-самарянин, почнах да му говоря за Бог, който всичко вижда, какво ли не му казах; в един момент този човек се разчувства, каза, че е пълен атеист, но че "нищо чудно да има нещо", щото веднъж "туй нещо" се било намесило и спасило живота на собствената му невръстна дъщеря! 

И ми разказа, със сълзи на очи, историята когато малката му дъщеря; понеже изведнъж спрял асансьора, а тя била вътре в него, решила да се промуши през малкото прозорче на вратата, което било без стъкло, той самият пък в същия момент решил да ходи някъде и а да натисне копчето на асансьора, "нещо му казало" да не го прави, той се възпрял и решил внезапно, кой знае защо, "да се поразходи пеша"; и два етажа по-долу видял, че дъщеря му се била заклещила в прозорчето (ако беше натиснал копчето и асансьорът беше тръгнал, тялото й щяло да бъде разкъсано на две!!!)... 

Та такава силно впечатляваща история ми разказа тогава този човек, именно съседа-самарянин, живеещ под апартамента на баба Марийка (най-много пострадал от нея заради течове, заради хлебарки, смрад и какво ли не още!). 

Но мисълта ми беше: ами ако той или някой друг от съседите-самаряни на бабата реши да й види сметката в пристъп на безумие, цапардоса я по главата, бабата издъхне, а той я пренесе в апартамента й и устрои нещата така, че после аз да бъда набеден за неин убиец?! Мили Боже, какви ли не мисли минават сега в побелялата ми глава, кажете де, какво да правя: да ходя при бабата не е ли вече голям риск, да й нося ли още вода след като НАШЕТО ТЪЙ ХУМАННО ОБЩЕСТВО, видяхте, най-вероятно гледа на това, което правя, именно С ОЧИТЕ НА ВСИЧКОЛОГА-ПРАВИСТ И АНТИФАШИСТ ПАШЕВ?! 

Ха сега де, видяхте ли какви наистина абсурдистко-сюрреалистични измерения, благодарение на въпросното лице Пашев, придоби казуса около баба Марийка?! По тази причина дали да не пратя тия свои размисли на... Пашев и да го призова вече и той да идва с мен когато нося вода на бабата щото да ми е свидетел, че ако на нея нещо се е случило, то не съм виновен аз?! 

Кажете какво да правя де?! Обърках се съвсем!!! 

Пашев предлага бабата да бъде натикана или в лудница, или в старчески дом за луди, та да има за нея специализирани грижи; хубаво, но за да стане това се иска някой, примерно той или пък самата прокуратура да направи нужното бабата да бъде поставена под запрещение, а това става пак по съдебен ред! 

Добре де, но хуманно ли е това, след като самата баба предпочита да живее СВОБОДНО? И човечно ли е да постъпваме с нея така? 

Нека религиозният академичен всичколог Пашев или прокуратурата да разрежат, да разсекат с дамоклевия меч на своя ум този тъй заплетен гордиев възел, аз, признавам си, нямам толкова грамадни умствени и нравствени сили да го разреша!!! 

А вие имате ли, уважаеми дами и господа?! Кажете какво мислите де, защо така упорито мълчите?!

Хубав ден и приятни размисли ви желая! 

(Пак си направих ЧУДЕСЕН ПИАР, нали така, всемогъщи ми антифашистки мислителю Пашев, който ме докара тази заран до ръба на полудяването?!)

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

20 коментара:

Анонимен каза...

Тая трансформация е страхотна. За 48 часа премина от заплахите да го съдиш до молби да се разберете. В следващите 48 очаквам да почнеш да хленчиш за милост и човечност. Идват като аслани а си тръгват кат...

Анонимен каза...

Я кажувах на Пашев да не хвърля камък в такова рядко ла...но, но той фърли и ето какво се получи!!!!!!!!!!!!! Казвах му, че не бива да рови и в такова дърто ла...но, щото ще му замирише, но той не ме послуша!!!!

Прекрасният луд

Анонимен каза...

Прав е Георги Бояджиев който предполагам е написал този тъй умен първи коментар. И Прекрасният луд е дваж повече прав! Гранчаров е недостоен да живее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Аз молих Гранчаров да не дава Пашев под съд защото има малки деца, за които той трябва да се грижи. Грънчаров явно е откликнал на молбата ми. И за същото това го упреквате?! Вие изобщо чувате ли се какво пишете?! Обезумяхте ли?????????????????

Анонимен каза...

Пашев написал ново писмо, щЕл да те съди за упражнен психически тормоз върху него, а даже си записал час за психолог. Това момче така и не разбра сигналите, които му дадохте. Можеше най-човешки да се извини за някои свои глупави твърдения, сигурен съм че и на вас не ви се занимава особено с подобни съдебни дела. Но момчето явно не се усеща.

Анонимен каза...

И двамата явно си нямате друга работа, клоуни такива... Смешковци

Ангел Грънчаров каза...

Излиза, че и двамата с Пашев ще се сблъскаме пред кабинета на някой... психиатър?! :-( Аз май вече също съм за психиатър, но за разлика от Пашев не мога да си го позволя, нямам нужния за това финансов ресурс - въпреки огромните ми приходи от "златната мина БАБА МАРИЙКА"! :-(

Анонимен каза...

Можехте да се срещнете примерно...в апартамента на баба Марийка. Вие, носейки и вода, а Пашев, решил и той да й направи някакво добро и отишъл...и така станала съвсем случайна среща, на Коледа стават чудеса. :D

Анонимен каза...

В ТЕТ ЛЕНИН СЕ ШУШУКА СРЕД СПЛОТЕНИЯ КОЛЕКТИВ, ЧИ НОВАТА ДИРЕКТОРКА ПОД НАТИСК ОТГОРЕ ОБМИСЛЯЛА ДА ВЪРНЕ ИЗГОНЕНИЯ ОТ ЛЮБИМАТА НА ЦЕЛИЯ НАШ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ ДИРЕКТОРКА НА ТЕТ ЛЕНИН Г-ЖА СТОЯНКА АНАСТАСОВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЕВЕНТУАЛНО ТОВА ЩЯЛО ДА СТАНЕ ОТ НАЧАЛОТО НА НАСТЪПВАЩАТА НОВА ГОДИНА!!!!!!!!! ВИСШЕСТОЯЩИТЕ НАЧАЛСТВА НАПРАВО НАРЕДИЛИ НА Г-ЖА КАМЕЛИЯ СТОЯНОВА ДА НАЗНАЧИ ГРАНЧАРОВ НА МЯСТОТО НА ЗАМИНАВАЩА В ЧУЖБИНА ПРЕПОДАВАТЕЛКА ПО ФИЛОСОФИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СПЛОТЕНИЯТ КОЛЕКТИВ НА ТЕТ ЛЕНИН СЕРИОЗНО ОБМИСЛЯ СТАЧНИ ДЕЙСТВИЯ С ОГЛЕД ДА ПРИНУДИ НОВАТА НИ ДИРЕКТОРКА ДА НЕ ДОПУСКА ТАКАВА ЕДНА ГИБЕЛНА СТЪПКА, Т.Е. ДА НЕ СЕ ПОДДАВА НА ТОЛКОВА ГРУБИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ НАТИСК НА ВИСШЕСТОЯЩИТЕ НАЧАЛСТВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТЕ БИЛИ И КАЗАЛИ, ЧЕ АКО НЕ ГО ВЪРНЕ НА ПРЕДИШНОТО МУ МЯСТО, ГРАНЧАЛОВ НЯМА ДА МЛЪКНЕ И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА НАНАСЯ ОГРОМНИ ИМИДЖОВИ ЩЕТИ И НА ТЯХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!РЛЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ДОКЪДЕ СМЕ Я ДОКАРАЛИ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕ ЩЕМ ТОЗИ ИЗВЕРГ ГРАНЧАРОВ В НАШЕТО ТЪЙ БЛАГОДЕНСТВАЩО БЕЗ НЕГО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДОЛУ ТОЛЕРАНТНОСТТА КЪМ ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕ ИСКАМЕ НАШЕТО УЧИЛИЩЕ ОТНОВО ДА СТАВА ЛИБЕРАСТКА И ГЕЙСКА ОБЩНОСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НИЕ СМЕ ЗА ИСТИНСКИ МОРАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Грънчаров, персонален въпрос. Когато пишеш тия постове с големите букви какво обяснение даваш на собственото си съзнание? Това е философски експеримент или са мисли на реална личност която ако пишеше тук би написала нещо подобно?

Ангел Грънчаров каза...

Анонимнико, персонален отговор: не пиша аз тия коментари. Може по-скоро твоята баба да ги пише, но аз не ги пиша. Предостатъчно съм зает с писане, че да седна да пиша и коментарите на разни изкукуригали пенсионирани дескалици от ТЕТ Ленин. По твоята логика и твоя коментар най-вероятно съм го написал аз с цел да имам повод да ти отговоря ето това и да разсея по този начин всички съмнения относно мое авторство на тия коментари! :-) Страдаш от конспиративизъм, мой човек!

Анонимен каза...

Колко чудно? Пашев се разболя и всички оплювачи на г-н Грънчаров изведнъж замлъкнаха.... :))))) Защо ли е тази тишина? :))))))))))

Анонимен каза...

От какво се е разболял Пашев?

Анонимен каза...

Пашев - на антидепресанти и успокоителни заради тормоза, причинен му от Грънчаров. Как не те е срам, философе, да съсипваш живота на един млад мъж?

Анонимен каза...

Ами Грънчаров не е тормозил Пашев, а обратното Пашев тормозеше Грънчаров. Обиждаше го, плю го, набеди го че е мошеник, който е взел апарамента на бабата. Защо Гръничаров да е тормозил Пашев? Обяснете какво му е направил?

Анонимен каза...

Грънчаров накара Пашев да започне да си говори сам.

Анонимен каза...

Приятно е да сеирджийствуваш как двама хаховци се дърлят. Приготвил съм си доста пуканки за шоуто. :)

Анонимен каза...

Приятно е да сеирджийствуваш как двама хаховци се дърлят. Приготвил съм си доста пуканки за шоуто. :)

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, пак нищо не си разбрал. Ами ако ние с Пашев разиграваме театър с оглед да научим тъпанари като теб на някои най-елементарни нравствени понятия?

Анонимен каза...

Идете при бабата, Грънчаров, нея Бог я пази, а покрай нея сигурно и вие сте издействал някаква малка частица Божия защита.