Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 24 декември 2022 г.

Дали Западът, т.е. НАТО не трябва да се намеси по-твърдо в битката срещу разпищолилия се хулиганстващ злодей таваришч Путин?


 

Asen Konchev: Абе чудесен анализ, но факта нежеланието на САЩ да се намеси по решително е съществен за цялостната западна стратегия срещу тиранина Путин. За мен варианта намеса на някоя от европейските страни е логична и може да се окаже съществена. Ако Полша покаже на САЩ, че това положение не ги устройва и се намесят, ще даде нова стратегия на запада за бърза ликвидация на Путин. Запада не може да осъзнае, че без ликвидация на клептокрацията в Москва и без денацификация на ултра националистите в Русия, няма да има стабилност в Европа. 

За всички трябва да стане ясно, че без тотална ликвидация на КЛЕПТОКРАЦИЯТА в РФ и отнемане на статута на ядрена държава няма как да се стабилизира Европа. 

Като цяло запада е просто принуден да поправи грешките си в последните 30 години. Режима на Путин получи всичко от запада, получи трилиони долари и в този смисъл запада осъзна как сами се изиграха, като работеха с Путин. 

Ангел Грънчаров: Путин е верен последовател на Ленин, който пък е говорил, че капиталистите са полезни идиоти, които сами ще ти продадат въжето, с което след това да ги обесиш. Прав си, Западът в момента повтаря грешките, които направи навремето когато Хитлер безчинстваше в Европа; изостанали в мисленето си кагебистки таваришчи мислят в категориите на 16-ти век, представите им са като на Цар Иван Грозни и на Сталин - те разбират само от груба сила. Путин и бандата му са с психологията на улични мерзавци, разбойнициу хулигани и побойници: тормозят по-слабите, а когато дойде полицията, бягат и се посират от страх. Затова Западът, т.е. НАТО само да заплаши Путин, че ще се намеси и нещастникът ще оцапа гащите си. Щото знае, че и от него, и от Русия, както казва умният руснак Невзоров, ако се намеси НАТО ще остане само едно голямо мокро петно! Аз също съм за по-твърда позиция на НАТО, на Америка, щото кагебистките хулигани са страхливи...




Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата. 

7 коментара:

Анонимен каза...

Е некой от вас натовците трябва да рискува да умре за да можете да се намесите. Или си го представяш да си стоите по западналите села и тракате в интернет за намеса?

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч путиноиднъй дебил, едно удряне от страна на Америка по масата и таваришичът ти Путин ще напълни гащите. Познавам психологията на уличния побойник, който тормози по-слабите от него, но пред силните се посира от страх...

Анонимен каза...

Да действат. Кой ги спира?

Анонимен каза...

Безсмислени клишета са ти само в главата. Удряне на Америка по масата нищо не означава. Рискуване на 50 американски пилоти на истребители никога да не видят вече семействата си е друго нещо.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч путиноид, пак не си зацепил: като се посере, таваришч Путин с нищо не може да застраши живота на нито един американски пилот. А веднъж посран, той ще стане за смях пред руснаците, които по тази причина с голи ръце ще го турят там, където му е мястото.

Анонимен каза...

Срещу държава, която има ядрени оръжия, такава тактика би била съвсем глупава.

Бачо Кольо каза...

Asen Konchev: "... в РФ и отнемане на статута на ядрена държава няма как да се стабилизира Европа"

Имам идея как Русия сама да отнеме статута си на ядрена държава и едновременно с това да стабилизира Западна Европа, Британия , САЩ и Австралия.
... ама малко се съмнявам, че идеята ми ще ви допадне.