Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 13 декември 2022 г.

Въпрос към адв. Николай Хаджигенов: Театър или спецоперация на политинженерите беше протестното шоу "Мутри вън!"?


На страницата на адв. Н.Хаджигенов, (не)обикновеният адвокат, си позволих да му задам един хубав, по моя преценка, въпрос, на който той, без да се замисли, се издъни здравата (въпреки несъмнените си адвокатски способности и наклонности, пък и правната си образованост!):

Г-н Хаджигенов, един въпрос можем ли да Ви отперем, така да се каже, мисля, че този въпрос е важен (можете да го препредадете на колегите си от "отровното трио" да чуем и тях): 

Няма ли някой да запита Арман Бабикян, адв. Николай Хаджигенов и сегашния президентски министър на културата Велислав Минеков (някогашното "отровно трио", т.е. водачите на протеста "Мутри вън!") дали тогава са знаели, че нахлуването на преторианците на главния прокурор Гешев в Президенството и вдигнатият юмрук на президента Румен Радев не са били нищо друго, а старателно режисирана театрална постановка (шоу!) или, иначе казано, операция на политическите инженери, които направиха всички нас, протестиращите, на будали?! 

Или и вие, от триото, сте били също будали, или сте били участници в тази операция, а, как мислите - или допускането ми е неоснователно?

Този ми е въпросът. А ето как ми отговори тъй умният адвокат:

Николай Хаджигенов: Пийте ги гия хапчета. Иначе няма смисъл?

Ангел Грънчаров: Николай Хаджигенов Това за хапчетата за кого се отнася? Че не се разбира... (Чакам отговор на въпроса си, предусещам, че Ви е твърде неприятен, но вярвам разбирате, че ще Ви се наложи да ми отговорите... бягството не помага!)

Ангел Грънчаров: Николай Хаджигенов Народът чака отговора Ви: 

Какъв въпрос поставих на адвокат Николай Хаджигенов (и на останалите от "отровното трио) относно протестното шоу "Мутри вън!"?


Вие ли ще предадете на г-н Министъра и на г-н Бабикян въпроса ни, или ние, небезразличните граждани, да го сторим? Щото държим да чуем и тяхното мнение на този чудесен въпрос.


ДОБАВКА:

Какво писмо написах на ръководителя на Пловдивската обществена телевизия г-н Евгений Тодоров:


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата. 

Няма коментари: