Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 23 декември 2022 г.

Ще намерим ли духовна сила да водим до победа битката за свободата на България срещу злотворния руски империализъм - или ще се опозорим завинаги?

Evgenii Dainov: Тази сутрин големите световни телевизии са заляти с репортажи под заглавия като Zelensky Delivers Historic Speech at US Congress. 

Българските "големи" телевизии ме заливат с кадри на Путин, Лукашенко и Шойгу! 

Това вече не е обикновен провинциализъм. Това е вражеска офанзива. Врагът е на наша територия и влиза в нашите домове. 

Зеленски - и с него демокрацията - все пак ще победи. Оня на Красная площадь (не му пиша името, защото телусите веднага ще ме вкарат в ареста) - и с него всички останали форми на атавистичен мачизъм - все пак ще загуби. Ще настъпи небивало развитие на демократичнта част на света. Бъларите обаче в това няма да участват, защото мозъците им вече са отровени от античовешката пропаганда, бълвана от "големите" български телевизии. 

Но затова пък българите ще се оплакват, че пак са на опашката и пак някой друг им е виновен. 

А тия от големите ТВ-та ще продължават да твърдят, че са журналисти???!!!
КРАТЪК МОЙ КОМЕНТГАР: КГБ-Кремъл чрез своята пета колона (агентурата си!) води война за деморализирането, дестабилизирането и вкарването в тотална криза на България с оглед промяна на държавния строй чрез пълзящ преврат, откъсването на страната от цивилизования свободен свят и натикването ни в руската имперска и тиранична сфера, т.е. чрез опутинизирването й. В тази битка на страната на Кремъл най-активно участват и президентът таваришч Румен Радев с правителството си, и менте-"евроатлантикът" руски орденоносец таваришч Боко Борисов, и другите руски и ченгесарски инженерно-политически проекти като ДПС, сиреч тайфата на таваришчите Ахмед Доган и Делян Пеевски и руската партия ВОЗРОЖДЕНИЕ (РУСКОЙ ИМПЕРИИ), тайфата на таваришч Костя Капейкин, което е чиста проба държавна измяна (незабелязвана, естествено, от другия слуга на руснаците и на мафията, именно главният прокурор таваришч Иван Гешев!). 

На гражданската демократична общност у нас под водачеството на реформаторските сили ПП и ДБ предстои тежка битка за запазването на българската свобода, за удържането на непрокопсалата и многострадална, заради козните на тъй зловредната руско-ченгесарската мафия, млада българска демокрация.
Нашата българска битка за свобода, суверенитет, демокрация и национално достойнство ще бъде не по-малко тежка от войната, която смелият и тъй силен духом украински народ води срещу абсолютно същата по естеството си руска агресия, водена в Украйна и в България с различни средства по една-единствена причина: понеже България е член на ЕС и НАТО (най-важното завоевание на страната ни в годините на тъй мъчителния преход от комунизъм към нормален човешки живот!).
От всички нас, които милеем за свободата и достойнството на България, се иска не по-малка духовна сила от тази, с която братята-украинци удивиха и възхитиха целия цивилизован и свободен свят. Ако не намерим тази морална сила, ако проявим малодушие, ще заслужим презрението не само на предците си, мрели за свободата на България, но и на всички бъдни поколения, т.е. ще се опозорим завинаги!




ПОКАНА:

Многоуважаеми дами и господа, каня ви на извънредна дискусия във Философския клуб (в зуум) по темата:

Ще намерим ли духовна сила да водим до победа битката за свободата на България срещу злотворния руски империализъм - или ще се опозорим завинаги? (в първия коментар по-долу ще намерите предразполагаща към размисъл публикация в блога ми!)

Линкът за влизане е: https://us06web.zoom.us/j/81492716205

(Който иска да влезе, на месинджъра ми да каже, ще му дам кода за влизане - понеже ако го сложа публично, има опасност на нахлуят тролове!)

Заповядайте, вашето мнение има значение! Благодарение на вашето участие е напълно възможно да се родят истини, които са ни съдбовно потребни!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата. 

Няма коментари: