Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 9 декември 2022 г.

Защо ли таваришч Руменъй Радевъй е махнал портрета на Захарий Стоянов - и в този дух да запитаме: какво търси все още портрета на Васил Левский зад гърба му?


КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Апропо, най ке му отива да си тури на местото на портрета на Васил Левский потрета на таваришч Путин - или на таваришч Митрофановая, неговата наставница! Та логиката на махането на портрета на Захарий Стоянов да бъде потвърдена, тъй да се рече. 


И още нещо бие на очи: като е почнал да маха портретите на "русофобите", защо още не е махнал и портрета на Христо Боте, великият ни поет също не се е кланял на руския ботуш, както се кланя на руския ботуш завалията Радев, който, както е потръгнало, има шанса да стане първия най-яко опозорил се български президент, свален с импийчмънт за национално предателство в угода на чужда имперска сила! Аз се питам защо, примерно, мълчи Петър Стоянов за неговите предателства? 


А защо се умълча за предателствата на Радев другият наш "евроатлантик" и "антипутински" настроен президент Росен Плевнелиев? Или государят му Боко го е твърде много страх от Путин (он, Путин, е госудярят на Боко, нали така, нали правилно разсуждаю?!) и затуй Боко не смее да каже нещо, което нема да хареса на кремълския самодържец? Затуй ли тъй изразително мълчи за Радевите предателства Плевнелиевчето, пуделчето Боково? 


По този начин не се ли самоизобличават, завалиите, че са марионетки на един и същ командващ ги кагебисткий център? 


Таваришчи кукловоди, направете нещо, слугите ви са толкоз прости, че се дегизират и саморазобличават, наредете им да направят нещо, че конспирацията да бъде опазена? Щот ви разкрих така лесно!!! По един махнат портрет ви разкрих!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

21 коментара:

Анонимен каза...

Стига си лъгал. Не го е махнал, а го е преместил.
Може да се види от други снимки, че е на друго място.

Анонимен каза...

Неам идея.

Анонимен каза...

Републиканец е като Левски и също като него планира да убива монархистите.

Бачо Кольо каза...

Радев сменил портрета на Захари Стоянов с този на Вазов. В тази смяна И. Василев съзира дълбока проруска конспирация. Домораслите русофоби съвсем загубиха връзка с реалния свят...

Бачо Кольо каза...

Боже Господи, какво безсилие демонстрира И. Василев с тая филипика. Вече русофилията е принизена в ранг на предателство. Нашите фашизоиди съвсем се оляха

Ангел Грънчаров каза...

Таварушч, дай да видим где го е преместил де. Откъде разбра, че го е преместил? Май ти лъжеш, русофилска и робофилска гадино...

Ангел Грънчаров каза...

Радев и Левски немат нищо общо, таваришч. На различни планети живеят. Радев е предател. Руски шпионин е.

Ангел Грънчаров каза...

Радев, таваришч Колю, е руско мекере като теб. Вие, руските зомбита, немате връзка с реалния свят. Много сте го загазили. Между другото Вазов нема място до Ботев по понятни причини. Там е мястото на Захарий Стоянов.

Ангел Грънчаров каза...

Какъв Илиян Василев ти се присънва, таваришч?!:-) Коментарът е мой...

Анонимен каза...

Има, че и двамата са републиканци и също така Радев ненавижда хора като теб а Левски е карал членовете на комитета да се кълнат в уставать където пише че такива като теб трябва да бъдат избивани.

Анонимен каза...

Отговарям ти, Грънчаров.

https://www.lentata.com/molya-da-se-uspokoite

Виж на снимката къде е преместен Захарий Стоянов.

Бачо Кольо каза...

Не ми се е присънил. Снощи Илиян Василев напълни пространството със смешния си плач по Захари Стонов. Аз коментирах него. А днес прекопирах същото под твоя коментар. Не мога да отговарям поотзелно на всеки побъркан фашизоид. Не сте един и двама, маамудееба.

Бачо Кольо каза...

Изберете си за президент някой Шаламанов или Тагарев. Да махне Ботев и Левски, па да тури портретите на Гьобелс и Мусолини. Да им се кръстите денонощни, продажници долни

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч Колю, всъщност ти си фашизоидът, щото си поклонник на национал-комуниста и империалиста Путин, тъй че в случая проецираш най-нескопосано. Ний, демократите, аз, Илиян Василев и останалите приятели сме антифашисти в не по-малка степен отколкото сме антикомунисти, щото тия двете доктрини, както е известно, са съвсем родствени. Таман на мен да продаваш пропагандни краставици, е възтъпо...

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, Левски е демократ, по тази причина е като мен, ний с него сме родствени, а ако беше жив сега, щеше да постапва по указания от теб начин в вас, путиноидите, рубладжиите и робофилите... щот именно вие сте недемократи... нямате нищо общо и с републиката, ваш идеал е Руската империя, нали така, гнидо?

Ангел Грънчаров каза...

Да, Захарий Стоянов е преместен за да не го вижда камерата, нали така, таваришчи? А защо да не го вижда камерата? Щот дразни вас, комуноидо-путинофилите...

Ангел Грънчаров каза...

Побъркал си се, таваришч Колю. Това е. Некакви Хитлер и Мусолини ти се въртят в главата, а не се усещаш, че Путлер е абсолютно същият като тях. Лекувай се... сериозно ти говоря!

Bacho Кольо каза...

Да ме прощаваш, ама за Хитлер дума не съм обелил...

Ангел Грънчаров каза...

Нарече ме "фашозоид". Прочети си коментарите.

Анонимен каза...

Прав е.

Ангел Грънчаров каза...

Кой е прав? И за к8акво е прав? Таваришч Колю обаче е поклонник на фашизоида Путин, пък мен нарича фашизоид, макар че аз съм антипутинист! :-) Докъде я докарахме, а?