Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 15 януари 2023 г.

Ах, какое щастие, знаете ли: таваришч доц.Вацев често ще ни радва с опорките на руската пропаганда?

 

Понеже един фен на таваришч дацент Вацевый ми съобщи таз радостна новина, че он, великият страдалец по СССР, комунизма, таваришч Сталин, концлагерите, текезесетата и пр. хубости на тъй "светлото" минало, видите ли, вече всяка седмица ще води свое предаване по ПОГЛЕД.ИНФО, главният стожер на хибридната война на путинска Русия срещу България и българите, в което ще радва изпосталелите ни за руските лъжи наши души, пардон, душите на комуноидо-путионидите у нас, ако допуснем, че те изобщо имат души, акъли и прочие, та по всичките тези причини аз, разбира се, отделих цели 25 минути, за да изгледам и излушам бръщолевиците на въпросния таваришч дацент Вацев, а след това, няма как, ми се наложи да кажа своето впечатление в това клипче, в този мой коментар. 

Ох, спирам, стига ви това дълго изречение, останалото ще го чуете ако имате търпението да ме изслушате, ако подобно на мен се отвращавате от лъжата и от лъжците, непременно ще го сторите, за което ви благодаря донякъде и от ваше име! :-) 

 Толкова тук. Останалото - в клипчето. Приятно гледане и приятни размисли ви желая!

ПОДКРЕПА: Become a Patron!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

9 коментара:

Анонимен каза...

Бачо Кольо:
Прекрасна новина! Обичам да слушам нетовите задълбочени, обективни и безпристрастни анализи

Ангел Грънчаров каза...

Това, че твоята представа за задълбоченост, обективност и безпристрастност е така извратена не е нещо, с което можеш да се фалиш, дарагой таваришч Колю! :-) Наистина ли така въприемаш руския пропагандист Вацев или пишеш това само защото ти е партиен другар?! Кажи, за мен е феноменално ако си чак с толкова извратена представа!

Анонимен каза...

Много хубава новина, но защо само веднъж седмично?
Вацев трябва да се слуша всеки ден. Мъдър човек.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, това, че имаш съвсем извратена представа за това що е мъдрост и, респективно, за това що е глупост, нима е нещо, с което си заслужава да се фалиш?!! :-)

Анонимен каза...

Предлагам предаването да се излъчва по ПоТВ, по възможност на мястото на предаването на дръндослофа.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, употребяваш тъй великото изобретение на Пашев, именно въпросната тъпа дума, да те попитам в тази връзка: ти съзнателно ли искаш да си помисля, че самият Пашев е написАл горното? :-) Апропо, почвай да пишеш доноси за да бъдат махнати моите предавания от ПОтв...

Анонимен каза...

Какъв е проблема? Хората би трябвало да могат да избират между твоя канал и на Вацев. Нали това е свободата?

Анонимен каза...

Пашев като истински инженер въвежда нови неща - ето, например като думата дръндослоф. Не е забранил на останалите да я употребяват.

Анонимен каза...

Вече няма смисъл да се обяснява на хората какво е свобода какво означава човешки права и тн.Те така са си свинкнали в мизерия и да ги грабят. Не се интересуват от такива абстрактни неща.Като достоен живот повечето хора.И най вече е забранено в Бг в противоречие с свободата на словото която имаме е да имаш различно мнение или евроатлантически политически възгледи.Има си разни милиционерски мутренски тролове пълни нищожества и абсолютни нещастници които веднага започват да заплашват и да хулят а не се виждат как са им омекнали китките и какви продажници са защитаващи комунизма и престъпниците които ограбиха народа.

Deantonio Shelصاy