Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 2 януари 2023 г.

Поздравявам ви с няколко песни, на които ту пея, ту само пригласям, иначе казано - репетирам!

 

ПРЯК ЛИНК (В СЛУЧАЙ ЧЕ ГОРНОТО ПЛЕЙЪРЧЕ НЕ СЕ ОТВАРЯ!)

ДОБАВКА, ЕХ, СПОМЕНИ,СПОМЕНИ:


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg.bg 

3 коментара:

Jores каза...

Обнадеждаващо е, че идиотът най-после е сменил покривката. Освен че стана на всички нормални българи противен с просията, доносите, хленчовете, с присъща на всяко мекере заядливост и претенции, фалшивият философ-психолог от Долна Баня има рядката способност да осира всичко, до което се докосне – от Баба Марийка до украинските герои.

Георги К. Бояджиев

Ангел Грънчаров каза...

Бившият пишман-учител, пишман-журналист, пишман-поет, пишман-писател, но за сметка на това съвсем истински последовател на таваришчите Путин, Сидеровский, Копейкин, именно таваришч Георгий Бояджиевич, явно съвсем е затънал, както си личи от думите му, в една крайно патологична злоба към моята тъй скромна особа.

Уважаеми дами и господа читатели на моя блог, предлагам да се помолим Богу мъката, дето гори душата на този нещастен човек, да понамалей малко след като пак си изплю отровата - и един ден тъй благият Бог да умиротвори душата му, сиреч да му помогне да позагаси тъй жестокия огън (на злобата и завистта!), в който се пържи тъй клетата му и нещастна душичка!

Ех, как стана така, че този човек, с когото някога съм общувал съвсем добронамерено, без да се усети какво прави, се превърна в мой персонален... Антонио Салиери - и без да иска това превърна тъй скромната ми персона в нещо като... Волфганг Амадеус Моцарт! :-)

ПОЯСНЕНИЕ за несведущите:

Една стара легенда свързва името на Салиери с това на Моцарт, наричайки Салиери предполагаем негов убиец. За мнозина името на Салиери е станало нарицателно за обозначаването на завистта на неталантлив човек към талантлив. Тази репутация на Салиери до голяма степен се дължи на неговия образ в художествените произведения – в драмата на Пушкин „Моцарт и Салиери“ (1831) и поставената по нея опера от Римски-Корсаков (1898), в пиесата на Питър Шафър „Амадеус“ (1979) и въз основа на нея едноименния филм на Милош Форман (1984).

Из Уикипедия

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч Бояджиев, бях решил да не общувам повече с твоя милост, но понеже ти почна да идваш в блога ми и без капка неудобство да демонстрираш мъката, що терзае сърцето ти, ти предлагам следното:

Ела този четвъртък в предаването "На Агората с философа Ангел Грънчаров" или в другото предаване, което водя в Пловдивската обществена телевизия, именно предаването ИЗКУСТВОТО ДА СЕ ЖИВЕЕ, та да поговорим пред зрителите, с оглед да ти дам възможност ПУБЛИЧНО да излееш цялата тази толкова горчива сатанинска мъка, която пържи горкото ти сърце. Съвсем сериозно и ето, публично, те каня да ми гостуваш в едното от двете предавания, дори, ако искаш, двата часа на двете предавания можем да ги обединим и цели два часа (!!!) ще ти дам възможност да кажеш всичко онова, което терзае клетото ти сърце - и нещастната ти душа. Аз съм хуманист, мъчно ми е, че страдаш толкова, затуй ти правя този приятелски жест. Пък съм и философски консултант, т.е. искам да ти помогна, ето, заповядай, ела, звънни ми на телефона да се разберем за тема и пр., също така, понеже някакви глупави емоции те тресат и по отношение на г-н Евгений Тодоров, ела, ще ти дам възможност да излееш душата си и по този пункт, няма никакви проблеми. Щото ти, нещастни ми човеко, си допуснал душата ти да се овладее от мисли и чувства, които нямат нищо общо с реалността, което е твърде опасно, то е симптом на сериозно душевно страдание.

Това ми е предложението, ето, каня те в ПОтв, заповядай! Мисля, че ще се почувстваш значително по-добре след като поговорим 1-2 часа идващия четвъртък.

Опитай се да разбереш, че не ти подлагам динена кора или бананова обелка, а ти подавам ръка - в името на най-важното, именно ЧОВЕЧНОСТТА, което никога не бива да губим.

С поздрав от сърце: Ангел Грънчаров