Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 16 януари 2023 г.

Достигна ли дъното на нравственото си падение академичният богомил и активен борец срещу фашизма, капитализма и марксизма Георги Пашев?


След като се погаври порядъчно и предостатъчно с 90-годишната болна, бедна и самотна баба Марийка, академичният богомил Георги Пашев със своята тайфа оплювачи не се посвени да се погаври и с паметта на починалия наскоро Любен Воденичаров, Бог да го прости!

  

Георги Ангелов

1 ч. 
Ам Гъл Воденичаров
Мария Радева и 1 друг

 Georges Pasche


Има некаква прилика. И двата персонажа бяха болни души,.заслепени от нещо.
  • Харесване
  • Отговор
  • Споделяне
  • 1 ч.

ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата. 

12 коментара:

Анонимен каза...

Е точно ти да го напишеш това? Всяка втора дума ти е гавра и обида. С твойте камъни по твоята глава.

Ангел Грънчаров каза...

Бъркаш, таваришч. Говориш пълни глупости. И неистини. Аз говоря винаги културно и възпитано. Но ти си с объркани представи за живота... И не можеш да го оцениш...

Анонимен каза...

Този виден антифашист е внук на признат за активен борец против фашизма и капитализма и син на виден деец на окръжния комитет на БКП-Пловдив, а след промените - крупен строителен предприемач - с парите на БКП и ДС, получавал след основаването на фирмата си доста обществени поръчки от община Пловдив и не само. Фирмата обаче остана наследство на братчето му...що ли, не знам.

Анонимен каза...

Факт е, че Водняшаро си изгради прекалено висока самооценка и причината за това бяха такива като теб. Трябва да се срамуваш от действията си, че използваше дори и болен човек в предаванията си, да трупаш рейтинг, затвърждавайки наченките му на самозаблуди, вместо да се опитваш да го развиваш към по-добро, след като се пъчиш, че си уж учител по призвание.

Georges Pasche

Ангел Грънчаров каза...

Georges Pasche Интересно е, че не съзнаваш какви брадати глупости приказваш... това е направо феноменално! Ще те опиша в следващата си книга... 🙂

Анонимен каза...

На "доцента" брат му наследи строителната фирма, строят и жилища от-до, слагат и дограми. Но господин антифашиста не можа да измоли от него един прозорец за баба Марийка.

Анонимен каза...

Голямата драма ще настъпи ако се загуби баба Марийка.

Newin Thisle

Анонимен каза...

Newin Thisle но цял блок на Копривщица 15 ще празнува като за последно!

Georges Pasche

Анонимен каза...

Видният антифашист Георги Пашев е внук на признат за активен борец против фашизма и капитализма и син на виден деец на окръжния комитет на БКП-Пловдив, а след промените - крупен строителен предприемач - с парите на БКП и ДС, получавал след основаването на фирмата си доста обществени поръчки от община Пловдив и не само. Фирмата обаче остана наследство на братчето му... що ли, не знам.

На "доцента" Георги Пашев брат му наследи строителната фирма, строят и жилища от-до, слагат и дограми. Но господин антифашиста не можа да измоли от него един прозорец за баба Марийка...

Анонимен каза...

Воденичаров, клетника, отделяше повече време на борба с Гешев и Радев, отколкото за грижи за собственото си здраве. Грънчаров има вина за неговата кончина, Бог да го прости.

Ангел Грънчаров каза...

Тъй ли, таваришч? :-) Това ли измисли болната ти, оскотяла от злоба и бесовщина главица? :-(

Анонимен каза...

Георги Пашев - прероденият поп Богомил!