Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 11 януари 2023 г.

Как човекоподобните комунисто-путинофили реагират на новините, че Западът доставя оръжия на Украйна?


Горо Петков  се чувства развеселен:

От фейса:
От фейса

😂👇
Как реагират човекоподобните на новините, че Западът доставя оръжия на Украйна:

- Сдуханият комундебил: ФАЩ само оръжия и смърт носят по света!

- вГъзрожденясалият псевдопатриот: А на нас що не ни дават таквиз, кът са ни саюзници?

- Пацифистичният имбецил: Ама защо са тези ракети сега, само разпалват войната, мир не се постига с оръжие.

- Агресивният псевдохуманист: А-а-а-а, за оръжие пари имат, а за гладуващите деца какво правим?

- Русофилистичният плъх: Проклетите наглосакси пак се мъчат да унищожат свещената матушка Рус, ама няма да им мине номера.

Антифа наркоманът: Кафявата чума отново надига криле над света, напред товарищи, да ги унищожим завинаги, вива ла деградасион... ъ-ъ-ъ-ъ, така де ла революсион исках да кажа.

- Пенсионираният фатмак-склададжия: Тези... за нищо не стават, ние в казармата колко сме ги гърмяли такива, аз лично веднъж с Калашника с 3 патрона свалих 15. Тва беше във Виетнам и тогава всичките янки напълниха памперсите.

- Кривославният фанатик: Няма ракета, която да пробие Божията воля, тези сатанисти ще горят в Ада, Анатема! Ние ще победим, защото свети Путин е с нас, Амин!

Селският идиот: Ма верно ли бе, вий там ли бехте, та дъ знайти?

- Конспиративният кукундел: Украйна само дърпа пари от Америка, от което страдаме всички. Освен това, тя е кукла на конци на САЩ и играе по тяхната свирка. Няма никакво противоречие, това е част от плана на Илюминатите да унищожат цялото население на Земята и след това да го поробят!

- Деградиралият алкохолик: Русссиа и най великътъ никуй ни мое да я пубеди е са вече я ядосъхти и шъ ядети х.я на мечкъта...

Ангел Грънчаров: Браво, поздравления на автора! Голям психолог и е представил всички нюанси на психопатологичната, на толкова бясна комунистофило-путинофилска нещастна и страдаща все по-жестоко русофило-робофило-рублофилска душа! 


ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg.bg 

4 коментара:

Анонимен каза...

Със сигурност всеки работещ с оръжие ще има тежки и болезнени прераждания. Много жестока карма. Не трябва да им се смееш а да се молиш за тях.

Ангел Грънчаров каза...

Тази жестока карма, таваришч, отнася ли се за путиноиди или те вече си имат билет за Рая? :-)

Анонимен каза...

Всеки означава всеки. Но на Зеленски режима се представя като "добрите" а те са същите убийци като отсрещните.

Анонимен каза...

Руснаците ще идат в Рая, да му мислят дървените философи, които са си резервирали място в пъклото.