Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 8 януари 2023 г.

Коя е главата, нареждаща на двете ръце на руската мафия у нас, "дясната" и "лявата", именно на таваришчите Румен Радев и Боко Методиевич?


Jenia Georgieva: Първо Гешев помогна на Радев да яхне протеста, разпален от ДБ чрез Росенец. После Борисов вдигна рейтинга на Радев до небесата, като точно когато 70% от българите подкрепяха протеста срещу Борисов, той - където седнеше, където станеше все срещу Радев говореше и отъждествяваше Протеста само с него. 

Е, после мина време и дойде моментът Радев да спаси Г☭РБ, който иначе отлиташе в небитието. "Едната ръка мие другата ... " Така им нарежда "главата". 

Същата, която даваше указания на Трифонов да ги промотира яко - и единия, и другия в Шоуто си, в началото на появата им. 


Valia Lazarova: Всичко е било нагласено от Кремъл и главния му резидент в Бг Доган! Нахлуването в президенството е било е отговор на акцията в Росенец за да може Радев да яхне протеста! Не искаха да допуснат ДБ да бъде начело на протеста! Каква е ролята и на Отровното трио? Побоят над протестиращите и прикриването му от НСО, което е подчинено на Радев! Радев искаше да използва и Киро и Асен като алтернатива на ДБ, но те се оказаха хора с принципи и характер! КГБ и ДС са живи и действат както преди! И при първия мандат на Радев имаше договорки между Радев, Борисов и Решетников!

ПОДКРЕПА: Become a Patron!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: