Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 9 януари 2023 г.

Знаете ли, че в плановете на таваришч-императора Путин влиза унищожението не само на Украйна, но и на България?

Какво готви на България путинова Русия е видно не само от това, което прави с Украйна, но и от този нагъл текст.

Тук самозабравилите се "братушки" хептен са се разголили и лъснали. Тия хора нямат никаква връзка с реалността, това е ясно, но да ми каже някой къде им е акълът на българските русофили - що за мазохизъм и простотия е това тяхното?

Само да напомня, че няма нищо ново в това. През 1925 година съветска Русия подкокоросва българските комунистически престъпници да вдигнат цяла църква с все хиляда души живи хора в нея ( атентатът Света Неделя) с цел в България да бъде установена съветска власт, а самата страна да бъде поделена между Русия, Сърбия и Гърция. Ето документите и фактите.

И понеже знам, че тия русофили и руски не знаят, ето тук им публикувам превода на български, не знам кой го е превел, да се обади да му благодаря. Може би е Павел Попов?

Руският сайт "Путин днес" е публикувал анализ на анонимния потребител mamomot, който съдържа значима геополитическа визия. Предлагам я на вниманието ви без коментар. Преведох текста от руски, понеже познавам шегите на съдбата: тези които най-силно биха приветствали съдържанието, най-трудно биха го разбрали на оригиналния език:

НЕ БИВА ДА ПОВТАРЯМЕ "БЪЛГАРСКАТА ГРЕШКА" НА ДРУГАРЯ СТАЛИН

Към края на Великата отечествена война другарят Сталин, в компанията на американския президент и британския министър-председател, обсъжда най-малко два пъти следвоенното устройство на света. Дошлите по-късно исторически реалности ни показаха съдбата на много земи: Прусия, Силезия, Судетите... Известна е позицията на Сталин, благодарение на която поради някакво недоразумение и до днес съществува немска държава, наречена Германия.


📌И днес ясно се вижда още една грешка на генералисимуса: не беше унищожена държавата България.

Същата страна, чието съществуване се основава на руската кръв, пролята във войната с Турция. Да видим как малките братя "се отблагодариха" на Русия за това, че нашето любимо Престолно Отечество, с цената на живота на нашите воини, даде държавност на това географско недоразумение.

1. В Първата световна война България застава на страната на нашите противници, тоест воюва на страната на нашите врагове.

2. По време на Втората световна война братята славяни също водят война като съюзници на Вермахта и хитлеристкия нацистки режим.

3. В съвременната история България направи всичко, за да допринесе за стратегията на Запада, насочена към унищожаването на Русия, руския народ и руския свят:

а) Беше отхвърлен проектът за нефтопровод Бургас-Александропулос.

Всъщност това беше аналог на днешните взривени Северни потоци, когато беше изградена инфраструктура за заобикаляне на Босфора и Дарданелите за износ на нашия петрол. През 2012 г. България се отказа от създадения през 2007 г. консорциум с Гърция и Русия.

б) Същата съдба застигна и друг важен геополитически инфраструктурен проект: Южен поток. И то във фаза, когато много етапи от конкретна работа вече бяха изпълнени.

Отбелязвам, че според мен именно позицията на България по двата газопровода принуди Русия радикално да промени отношенията си с Турция, залагайки на изграждането на практически приятелски отношения с нея, което Ердоган използва многократно в ущърб на собствените ни национални интереси.

в) Третата стъпка в демонстративно оплюване на Русия направиха малките братя в проекта за изграждане на АЕЦ Белене. Отказът от сътрудничество беше реализиран изцяло в рамките на стратегията на Брюксел и Вашингтон за максимално сдържане на Русия и в ущърб на собствената им българска икономика.

г) През 2004 г. България се присъедини към НАТО. Тоест тя влезе в „демократичното семейство на европейските народи“, чиято цел е унищожаването на Русия и избиването на колкото се може повече руски хора, което последните събития в Украйна превърнаха в неопровержим факт.

д) България е една от страните, които с особена пъргавина се присъединиха към всички санкции на своите брюкселски и задгранични господари. Особено показателен беше демаршът, с който тази страна отказа самолетът с нашия министър Лавров да лети за Сърбия.

📌Така е съвсем очевидно, че е дошъл моментът да се поправи “българската грешка” на другаря Сталин.

📌Предлагам, както в случая с Казахстан, Украйна и Закавказието, да се приеме решение на заинтересованите страни под условното наименование „Конференция за България“ между Русия, Турция и Сърбия:

а) Част от България отива към Сърбия.📌

б) Черноморското крайбрежие и коридорите към Сърбия и Гърция отиват към Русия. 📌

в) Турция получава останалото.📌

От опита с България вече е ясно, че трябва да се „унищожи” нацисткото образувание, наречено Украйна. Думата унищожавам тук е сложена в кавички, за да подчертая, че на унищожение подлежи именно държавността на русофобското географско недоразумение.

В края на бележката искам да припомня едно показателно събитие, случило се преди време. Всяка година Русия внася резолюция в ООН за предотвратяване на прославянето на фашизма и нацизма. По традиция две осини гнезда на световния нацизъм винаги са гласували против нашата резолюция: Съединените щати и Украйна. 
Но тази година няколко забулени досега "красавици" показаха истинското си лице: към нацистите от Съединените щати и киевската банда на Бандера се присъединиха "бившите": Германия, Австрия, Италия.

Затова не трябва повече да повтаряме „българската грешка” на другаря Сталин: всички тези нацистки държави трябва да бъдат унищожени. Защото, ако ние не ги унищожим, те ще ни унищожат!

"А защо ни е такъв свят, ако там я няма Русия?"


ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се,  че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем... 

5 коментара:

Анонимен каза...

Глупаво е, че сравнявате Путин със Сталин.
Бащата на народите нямаше да се занимава с някакви "специални операции" и цяла година да се влачи. Путин не е Сталин. Сталин ще дойде след него.

Анонимен каза...

Голем праз. Да ти имам проблемите.

Анонимен каза...

Това ще е много строго, но може би справедлово наказание. България се изпокара със своя естествен съюзник и защитник Русия. Сега има да чака някой да помогне - Бог високо, САЩ далеко.

Анонимен каза...

То тези неща ще станат и без намесата на Путин и Русия.
Нали вие "демократите" я разсипахте и обезлюдихте тази страна за 30г. След още 15-20 ще я приключите окончателно и нищо чудно да изчезне от картата.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, и четирите ти коментара са пълни глупости. Първо, Русия не ни е никакъв "естествен съюзник" и "защитник", твърдението ти показва, че изобщо не си наясно с българската история. Второ, никакви демократи не са съсипали България, съсипаха я ченгетата от ДС у нас, които са под прякото командване на КГБ. Тази тъй проста истина я знаят вече и децата в детските градини, но комунидно-путиноидни бетонни глави като твоята не я приязнават - щото сте слуги на същата тази кагебистко-ченгесарска мафия.