Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 28 януари 2023 г.

Иска ли "идеалистът" Мартин Карбовски да се сблъска с мен, "материалиста": и да видим кой какъв е?

 

То бива мерзости, бива лъжене, бива грозотии, наглост, бива простотии, но таз свръхгадна лъжа на мен ми дойде бактън, дето се казва по турски! Да бе, писна ми: той, Карбовски, изтърси, гледайки свръхнагло и с мазен поглед, че бил, моля ви се, ... "идеалист", представяте ли си що за наглост и мерзавщина е това?!! :-) Да де, ама ако такива като него не знаят що е това срам, ако са се разпищолили до крайна степен и затова се гаврят с вас колкото си искат, то трябва ли тогава ний, правдолюбивите, да си мълчим? Щото, за жалост, вие (не всички, но мнозина!) им вярвате, което е вече същинско свинство! (Да ме прощават тез тъй невинни, миловидни и добродушни, дори душевно чисти в сравнение с вас животинки - каквито са свинете!) 

Да беше казал Карбовски "Аз съм циник!", "Аз съм мръсник!" или "Аз съм мерзавец, добре платен при това!" иди-дойди, може, става, бива, допустимо е, аз бих го приел да каже такива думи или неща, но да каже "Аз съм идеалист!" на мен ми се видя това такава грандиозна наглост, че подскочих: бях длъжен непременно да реагирам!!! Щях да умра, щеше да ми се пръсне сърцето ако си бях замълчал, ако бях подминал свръхмерзавщината; аз така съм устроен, не мълча като срещна разпищолил се гнусен лъжец, при вас не знам как е... 

Щото аз, като философ, се грижа за това думите (понятията!) да се употребяват коректно, неизопачено, правилно, смислено, разумно, такава ни е дължността на нас, философите: ако това не го правим ний, философите, ако ние допуснем лъжците да се разпищолят тогава всичко отива по дяволите. (Т.е. ще стане както е станало у нас, у нас работите са хептен скапани, гадни, гнусни, отвратителни и пр. точно по тази причина: заради старанията на лъжци като Боко Борисов, Слави Трифонов, Костя Копейкин... и цялата останала лъжлива политическа и медийна сган!) Щот лъжците (минипулаторите, пропагандистите!), виждате, не спят, те те са вечно бодри, също така са и много трудолюбиви; и също така те много обичат... паричките, ах, как много обичат паричките наште родни "идеалисти" от типа на Карбовский?! 

Да, каня разпищолилия се безсрупулно нагъл и лъжлив таваришч Мартин Карбовски на дебат за идеализма! Той, разбира се, нема да посмее да застане срещу мен, но аз съм длъжен да го поканя. А защо той няма да посмее да застане срещу мен и да участва в свободен, горещ, ожесточен дебат за идеализма, се сещайте сами, аз тук вече няма да ви помагам и да ви казвам закщо това е така. 

Толкова тук. Останалото - в клипчето. Приятно гледане и приятни размисли ви желая! 

Който желае да подпомогне този канал или пък издаваното от мен философско списание ИДЕИ, което работи за разгръщането на духовния и личностен потенциал на младите хора, може да го направи като използва информацията по ето този линк: https://aig-humanus.blogspot.com/p/donations.html (Или пък "да почерпи едно кафе" ето тук: https://ko-fi.com/ideiaig )

ПОДКРЕПА: Become a Patron!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

14 коментара:

Анонимен каза...

Все едно Реал Мадрид дали иска да се сблъска с Долна Баня. Едно негово видео има 200 хиляди гледания а твое 20. Физически е невъзможно да се среща с всички вас с по 20 гледания.

Ангел Грънчаров каза...

Бъркаш отново, таваришч. За истината не се гласува. Че Карбовски успял да излъже 200 000 тъпанаря не прави лъжата му истина, зацепи ли теперь?

Анонимен каза...

200 хиляди тъпанари не искат да гледат тебе, ти си за твойте си 20 нетъпанари. Всяка жаба да си знае гьола.

Ангел Грънчаров каза...

Аз не ща, таваришч, тъпанари да ме гледат, да ме слушат и харесват. 1 тъпанар да ме харесат ще умра от срам...

Анонимен каза...

То и в училище е така. 200 хиляди тъпанари не искат да учиш децата им а 20 нетъпанари искат.

Анонимен каза...

Не, не иска. Не се натрапвай, няма да те огрее.

Анонимен каза...

Вие с Карбовски сте на едно положение, трябва да се подкрепяте, той е идеалист и беше опраскан отвсякъде и затова се навря в някакво мазе да прави предаване.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, наистина си прекалено тъп: мнението на 200 000 тъпанари не струва колкото мнението на 1 нетъпанар, сиреч на 1 пълноценен човек. Оценката, която ми дава 1 нетъпанар, е значително по-стойностна от оценките на 200-300 000 тъпанари. Колкото повече тъпанари не ме харесват, толкова за мен това е по-добре. Зацепи ли сега?

Ангел Грънчаров каза...

Не иска, таваришч, щото го е страх от мен. :-) Че не иска е признание за слабост. :-) Зацепваш ли теперь?

Ангел Грънчаров каза...

Глупости! Карбовски бозае от толкова много цицки, че едва ли сам може да ги изброи. Да си талантлив медиен мерзавец у Нашенско, пардон, у Мутроландия, е най-доходното занимание...

Анонимен каза...

Ето те са щастливи че не учиш децата им и ти си щастлив че не се занимаваш с тъпанари. Хепи енд.

Анонимен каза...

Бачо Кольо:
Страх го е, мамка му! По същата причина Шолц, Мокрон, Урсула и Борис Джонсън не се съгласиха да седнат срещу мен на диспут.

Ангел Грънчаров каза...

Много си загрижен за щастието на тъпанарите бре, таваришч! :-) Защо ли?

Ангел Грънчаров каза...

Ти мижитурката Карбовски с тия личности го сравняваш? :-) Съзнаваш ли колко си жалък? :-)