Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 15 януари 2023 г.

Простете, психично болна ли е тази бойко настроена и хептен путинясала другарка професорка от СУ "Св. Кл.Охридски"?





ПОДКРЕПА: Become a Patron!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

21 коментара:

Анонимен каза...

Стар навик. Който не е на твоето мнение е психично болен и е за психушка. Най хубавото е че 10-15 години и от твоето сбъркано поколение ще останат само надгробни плочи.

Анонимен каза...

Браво, госпожа! Ето една истинска мислеща българка.

Анонимен каза...

НАТО няма да ни помогне, но и Русия няма. Неблагодарността се наказва сурово.

Анонимен каза...

Познавам проф. Григорова лично, семейна приятелка е.

Изпращам ѝ въпросния бълвоч на Грънчо, за да може да предприеме необходимите действия по съдебен ред за обидите, които отправя срещу нея.

Айде отиде заплатата на нощен пазач!

Анонимен каза...

Познавам я. Много свястна жена и коректен човек. Тук говори съвсем разумно.

Анонимен каза...

Намерихме жена на доцент ПашОв!

Анонимен каза...

Тези видиотизирани, изкукуригализяци - "професорката" и водещият, освен, че говорят така неубедително тихичко, завалено и толкова бързолетно-непонятно, смутолевено и тъпо, защото е ясно и за най-обикновения разумно мислещ, обаче и що годе освободен от догмите и лъжите на социалистическата, т.е. на видиотено-лъжливата история на отношенията ни с рашънията, че са платени рубладжии, или останали в мракобесното комунистическо време клети, зомбирани негови фусилни останки - какво да правят и как да си печелят путинско-имперските парички (естествено в долари!)?! Ами, че много ясно, естествено и разбираемо е, че ще продължават да лъжат, мажат и да изхвърлят екскрементите си! В отчаяните си и непосилни усилия - да върнат времето!

Владимир Петков

Ангел Грънчаров каза...

Много таваришчи добши да плюнат бре? :-) Много путинолюбиви шушумиги имало бре?

Анонимен каза...

Грънчаров ще доказва в съда, че проф.Григорова е луда.
Желаем му успех.

Бачо Кольо каза...

проф. Григорова ще се занимава да съди аутсайдера Грънчаров ?!? Щото си няма друга ралота.

Анонимен каза...

Значи тези които коментират са плюващи а твоя коментар върху Дарина не е? Господ да те съди.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч Колю, въпросната професорка е аутсайдерката, а не аз. Щот ти идваш при мен, а не ходиш при нея. Зацепи ли сега защо не аз, а тя е аутсайдер(-ка)?

Ангел Грънчаров каза...

Таваришчи, аз нищо не твърдя, само питам. Тъй че въпросната таваришч прафесар Григорова нема за какво да ме съди. Едно е да питаш, друго е да твърдиш. Зацепи ли сега?

Бачо Кольо каза...

Самозванецо, изявите на проф. /тогава доцент/ Григорова ги следя поне от 7-8 гоини. Нещо повече, коментирал съм не един или два пъти на стената и във фейсбук. Но това, което си пуснал днес го бях изпуснал.
Тръгнал долнобанският гащник да осмива и обижда водещият професор в магистърския курс по Русия в СУ?!?
Обущарю, не по-високо от обувките

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч Бачу Колю, разбирам те, защищащаваш другарката си от твоята партия, но тя се е хептен объркала, завалийката, и това, което дърдори, нема нищо общо с науката. По тази причина (титлите й нищо не струват!) тя говори като путинясала от комунизъм лелка на пазара, която е достойна само да ми почисти обувките. Аз съм по тези теми специалистът, а тя е на обидно ниско ниво, свеждащо се до пропагандиране на тъпотиите на руската "правда", сиреч кривда. Зацепи ли сега каква е истината?

Апропо, предлагам на небезразличните граждани да напишем отворено писмо до Ректора на СУ и до декана на Историческия факултет на СУ на тази другарка да се постави дилемата: или ще се занимава с наука, или, като толкова й харесва да пропагандира глупостите на руската имперска "правда", да напуска СУ и да отива да работи в РУZZКАТА партия ВОЗРОЖДЕНИЕ РАZZZИЙСКО ИМПЕРИИ на таваришч Капейкин или пък да отиде при таваришч Корнелия Нинавая и да й стане експерт по правене на нови и по-пищни глупости в услуга на оскотелия от злоба и бесовщина руски империалист таваришч Путин.

Ангел Грънчаров каза...

А пък ако въпросната изцяло путинясала другарка иска може да иде да проповядва опорките на руската пропагандна война срещу Америка, Европа, Украйна и България в некоя кръчма, макар и там да е твърде съмнително дали някой пияница ще се вслуша в глупостите й, които е срамота да излизат от устата на човек, имащ претенциите, че е учен, че е, опази Боже, "академичен"!

Бачо Кольо каза...

Що не пратиш в кръчма "професорите" О. Минчев, И. Дичев, Е Дайнов и прочее козяшки петоколоннизи? Или е по добре до ги оставим да мътят главите на полугрмотните си студенти с НАТОвска антибългарска пропаганда?

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч Колю изброените от личности са истински учени, за разлика от путинясалите нещастници, които за теб, путинясалия, са нещо като идоли. Зацепи ли каква е разликата? :-)

Бачо Кольо каза...

Точно така - истински учени!
Огнян Минчев - гл. ас в катедра "Научен комунизъм" на СУ
Евгени Дайнов - аспирант , защитил дисертация в АОНСУ.

Ангел Грънчаров каза...

Това са глупости таваришч последователю на тавсришчите Путин, Сидеровский, Капейкин. :-) Опитът ти да ги оцапаш с такъв род жалки компромати са просто смешни. И аз съм работил в катедра "Марксизъм" и съм учил в СССР: и какво от това?! :-)

Анонимен каза...

Бамо Кольо : Факти, само факти, публично известни факти, неопровергани факти, нищо освен факти.