Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 19 февруари 2023 г.

Харесва ли ви да живеете в евразийската кочина, в която Радев, Боко, Гешев, Копейкин и прочие руски измекяри превърнаха свидното ни отечество?!


Че Копейкин и Боко играят "мачле", сиреч подават си сгодни пасчета с топката, че са в комбина, че са "скачени съдове" се разбира от това, че Боко неслучайно се фали "... сутрин, обед и вечер съм в американското посолство...", та таваришч Копейкин да може от сутрин до вечер да повтаря, че "някои други политици не излизат от американското посолство"

На Боко ченгетата са възложили ролята на "американофил-евроатлантик", а пък руската картечница, неспираща да дърдори, именно таваришч Копейкин, видите ли, си вдига рейтинго като уж плюе по него, "американското мекере" и така и двамата печелят! 

Кукловодът е все същият: играят досущ по същия начин както навремето другото политическо менте, именно таваришч Сидеров, играеше хубаво мачле с ДПС, от сутрин до вечер плюеше по "турците и циганите" като бесен, а пък Доган, видите ли, пазеше "турците и циганите" и, респективно, му плащаше в сухо за услугата че сплотяваше турското и циганското малцинство около него. 

Помнете добре от мен, многоуважаеми дами и господа и таваришчи избиратели-наивници: таваришч Костя Копейкин е вдъхновяван парично освен от руснаците също така и от пачките и кюлчетата на Боко, него го подготвят да бъде поредната патерица на дон Боко Де Ла Банкя, та последният да може да ви покраде още малко, барем некоя и друга годинка! 

Това исках да ви кажа. Приятни размисли ви желая!


ДОБАВКА:


Мадам Р.:
За кого да даде интервю гешефта, освен за пик. Изглежда се опитва да плаши Бойче, да не си помисля да гласува закон за контрол над ГП. Можем да предположим, че е въпрос на време, като във всяка мафиотска структура да си изядат главите един на друг. Нужно е само търпение.
Гешев предупреждава Боко да внимава да не би, сакън, да се включи в битката срещу него, щот, видите ли, щяла да пострада "демокрацията", моля ви се! 🙂 Разбира се, те са в комбина, Боко пази назначения от него и от Пеевски главен прокурор на мафията (не на България, а именно на мафията!) Гешев, та той след това да пази тях двамата от закона, от правосъдието! 

Виждате ли докъде сме я докарали, драги ми дами и господа гласоподаватели и избиратели?! 


Ще си опичате ли акъла сега като гласувате или пак ще се правите на "многоумни" и нема да идете да гласувате, щот на вас, очевидно, си ви харесва да живеете в евразийската кочина, в която Радев, Боко, Гешев, Копейкин и прочие измекяри на мафията превърнаха свидното ни отечество?!


ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата. 

4 коментара:

Анонимен каза...

Забравил си да включиш и Просто Киро, Кокорчо, крадливия генерал Атанас Атанасов, Христо Иванов. Заради това правителство и високата инфлация няма да приемем еврото като парична единица. От ръководството на ПГЕЕ

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, говориш глупости, което свидетелства, че клетата ти главица хич не е наред...

Анонимен каза...

Разбира се. Щом сме тук, значи ни харесва. Никой не ни иска визи за Западна Европа, нали?

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, а защо ви харесва? И колцина сте тия, дето харесвате ченгесаро-мутро-комунистическата свинщина?