Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 22 февруари 2023 г.

Защо руснаците ще плащат скъпо за престъпленията на обезумелия си диктатор таваришч Путин?


Путин имаше 20 години, за да направи Русия процъфтяваща, съвършено свободна, напреднала, знаменита, ужасно съблазнителна за целия свят страна... Ако Путин беше похарчил 20 години за страната, а не за идиотски ракети, не за позорни дворци, не за тъпа пропаганда и кражби, то на вратата на Русия сега плахо щяха да потропват всички страни и народи. За такова нещо имаше всичко. Неизчерпаеми ресурси, немислими пари, и това откриваше равни възможности за всички желаещи истинско лично щастие и благополучие. Русия имаше всички шансове. Да развие науката, технологията, да осигури безупречно правосъдие и неудържимо и направо шеметно развитие на икономиката. Толкова шеметно, че от завист щяха да се напикават Щатите и Китай. 

Но режимът на Путин избра различен път. Той съсипа фантастичния шанс да направи Русия световно украшение и я превърна в опасно, пропаднало, бедно, злобно, изостанало чудовище. В символ на смъртта и ада, в световен позор. Удивителен талант! Преди Путин само Хитлер успя да направи цяла си страна военнен престъпник. 

Когато завърши тази война, без съмнение светът ще бъде принуден да лиши Русия от правото да има армия, флот, собствена авиация, противовъздушна отбрана, системи за безопасност и т. н. Ей-така, за всеки случай, както от психично болния се прибират не само острите, но и просто твърди предмети. Всеки жител на Русия много скъпо ще заплати за играта на обезумелия диктатор. За играта с мъртви войничета! 

🔴 

Александър Невзоров - руски журналист, телевизионен водещ, продуцент, сценарист и режисьор. 28 март 2022, Тел Авив, Израел. (от страницата на Bozhidar Savov)

ДОБАВКА: 


ПОДКРЕПА: Become a Patron!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: