Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 5 февруари 2023 г.

Може ли за да не чупим хатъра на комуниста Волгин да отменим Божията заповед "Не лъжи!"???



Граждани се събраха днес пред сградата на БНР, за да подкрепят протеста на журналиста Цветан Томчев. Преди два дни той публикува открито писмо до СЕМ и БНР и стартира обществена подписка, с искане Петър Волгин да бъде уволнен от държавната медия. Повод за реакцията му стана коментар на Волгин в мрежата, че оправдава престъпния комунистически Народен съд.



Волгин не е журналист, а пропагандист, затова мястото му не е в държавното радио, издържано от данъкоплатците, заяви пред Faktor.bg Томчев. Той ще излиза на протест пред БНР всяка събота, за да продължи да събира поддръжници за подписката, но и да напомня на ръководството на БНР, че Волгин трябва да бъде уволнен.


КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Браво! Намери се достоен български гражданин, който да протестира против безобразията на таваришч Пьотр Волгин! Съвсем правилно журналистът Цветан Томчев поиска отстраняването от БНР на руското мекере Пьотр Волгин: не може българския данъкоплатец да плаща заплатата на този руски продажник та да плюе по България и да подпомага пропагандната война на руските империалисти против свидното ни отечество!!! 

Изцяло подкрепям протеста пред БНР с искане таваришч Пьотр Волгин да бъде уволнен от БНР и да заминава за Москва при господарите си! 



ДОБАВКА: 


ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата. 

2 коментара:

Анонимен каза...

Волгин е един от малкото свестни журналисти в България, заедно с Дачков и Карбовски. Чудесно е, че ги има.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, явно не знаеш що е това журналист. Вземи речника и провери що значи тази дума...