Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 23 март 2023 г.

Защо Б.Борисов греши като си мисли, че успя да излъже американците и защо Р.Радев трябва да си иде?

 

Да, Боко Методиевич Борисов, руски орденоносец и прочут лъжец (една праведна дума едва ли е казАл он у презренио си животец на мутра, на бандит и на менте-"политик", т.е. на "политически" шоумен!), се перчи, че бил успял, моля ви се, да излъже даже американците! 

Ама да има много здраве от мен, неговите тъй тъпи игрички отдавна са известни не само на американците, но и на европейците, примерно всички те отдавна са наясно, че главният закрилник на престъпника Боко (и на престъпника Делян Пеевски!), сиреч, на най-изявените слуги на мафията у нас, именно Иван Гешев (он още се води, моля ви се, ... главен прокурор!) успя да нареди нещата така, че ареста на Боко да бъде възприет като "незаконен"! 

Е, разбира се, Боко скоро ке се убеди, че таман американците не е успял да излъже - прочее, он скоро ке си пати от тях така, че ке му се наложи да иде там, където му е мястото, именно при бай Ставри у Централнио Софийски затвор! 

Та така, туй нещо, лъженето, драги ми Боко, е тънка работа и не става за "умници" като тебе, дека лъжете като каруцари... 

За Радев пък защо требвя да си иде и то непременно и в най-скоро време съм обяснил пределно ясно и просто, той също като Боко не знае на кой свят живее и си е въобразил, че за него специално законите у нас, сиреч, решенията на Народното събрание, не важат, ето защо дръзна да блокира решението за изпращане на оръжия за Укрейна, бореща се и за свободата на нас, българите, да, украинците се борят и за нашата свобода, а пък Румен Радев дотам се е самозабравил, че си позволява на обслужва по пределно глупав начин вековния душманин на България, именно руския имперализъм. 

И ето, на това основание трябва да си иде, а също и на основание на това, че излъга съвсем наскоро своите избиратели, които го оставиха да президентства още един мандат. Има значи и юридически, правни основания за незабавната му оставка, но има също така и морални основание, доказан лъжец не може да бъде лице на България, да бъде неин държавен глава! 

Толкова тук. Останалото - в клипчето. Приятно гледане и приятни размисли ви желая! 

Който желае да подпомогне този канал или пък издаваното от мен философско списание ИДЕИ, което работи за разгръщането на духовния и личностен потенциал на младите хора, може да го направи като използва информацията в моя блог, наречен Humanus Academy (в търсачката лесно ще го намерите по това име!), раздел ДАРЕНИЯ (donations). (Или пък "да почерпи едно кафе" ето тук: https://ko-fi.com/ideiaig ) 

Абонирайте се за канала, на който гледате това видео, а също и за другите ми канали, на които помествам свои видеа с коментари, участия в дискусиите на нашия Философски клуб, интервюта по медиите и пр., ето ги тия други два канала, до тях можете да стигнете като ползвате ето тези линкове: 

https://www.youtube.com/@angigog/ 
https://www.youtube.com/@AngelGrancharov/ 
https://www.youtube.com/@angelgrancharov874/ 
https://www.youtube.com/@Paralel42/ (Нека тук да стои и този линк, водещ и към този мой блог, за всеки случай.) 

ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg.bg 

Няма коментари: