Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 13 март 2023 г.

Българи, искате ли да станете роби на Путин?


"Българите да не би да искат Путин на тяхната граница? Ако Путин спечели в Украйна ще превземе и България - искате ли да станете роби на Путин? 

#УилямБраудър, бащата на закона „Магнитски” пред #NOVA


ДОБАВКА ЗА РАЗМИСЪЛ:

Нека тези клети душички от #БСП и #Възраждане да ми обяснят какво фашистко има в нас? Това, че сме против диктатурата на #Путин и насилието във всичките му форми, че искаме независима прокуратура, модерна икономика и армия, гражданско образование?

Гнусно е да лепиш етикет "фашист" като в нито един момент не се си отрекъл от зверствата на комунизма и използваш реториката на кремълския сатрап, който не крие зловещите си имперски интереси към съседните държави - Молдова, #Украйна и Грузия.

Гнусно е да подкопаваш европейския избор на #България и да издигаш мото на предизборната си кампания: "Благоденствие, Солидарност, Прогрес" и "Избери свободата". Как ще сме свободни и благоденстващи - чрез вдигане на санкциите на Русия, чрез саботажа на пълната ни интеграция в #ЕС, чрез развяване на знамена със #сърп и #чук?

И как ние сме едновременно и фашисти, и либерали? А защо гневът им не е насочен към #ГЕРБ? Защото партията на #Борисов е бутафорно проевропейска, също както и колегите им от "Грузинска мечта", която се опита да прокара Закона за чуждестранните агенти.

Днес пред #ПАС видяхме едно зловещо обединение в защита на Русия и против България. То е съставено от тези българи, за които #УилямБраудър, бащата на закона „Магнитски” споменава пред #NOVA: "Българите да не би да искат Путин на тяхната граница? Ако Путин спечели в Украйна ще превземе и България - искате ли да станете роби на Путин? (Vesela Nikolova)

ПОДКРЕПА: Become a Patron!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

7 коментара:

Анонимен каза...

Глупости, ама няма кой да го попита - как ще стане, като България е в НАТО? Путин на НАТО ли ще обяви война?

Ангел Грънчаров каза...

Ние сме в НАТО и въпреки това Путин води война срещу България, пропагандна засега, но това не значи, че е по-малко жестока от войната срещу Украйна. Стрелят право в мозъците на българите, убиват душите на наивниците. Да убиеш душата на човека е не по-малко страшно отколкото да го застреляш...

Анонимен каза...

Да. Или на Путин, или на Ердоган. По-добре ще ни е.

Бачо Кольо каза...

Не виждам как войските на Русия ще превземат България. Веднага, след като стигнат Букурещ, по течението на Дунав ще ги посрещнат синовете на Дайнов, Инджев, Грънчаров, на Шаламанов, на Тагарев, на О. Минчев. В славната кохорта ще се включат Киро, Кокорко, И. Мирчев, Хр. Иванов, Б. Божанков. Ленка байрактарката, като една Райна Княгиня ще развее бойрака трицветен. А нашата армия ще се води от прославения ген. А. Атанасов.
Как мислите, дали Путин ще бъде толкова лекомислен да се изправи срещу тия храбреци?!?

Ангел Грънчаров каза...

Пак не си упоменал путиноидните генерали Румен Радев, Боко Борисов и Стеафан Янев. Защо?

Бачо Кольо каза...

Защото в армията има единовластие. А ген. А. Атанасов струва поне колкото Айзенхауер, Рокосовский и Вл. Стойчев, взети заедно.

Ангел Грънчаров каза...

Пак шикалкавиш. Сички знаем, че любимецът ти таваришч генерал Боко Великолепний е най-великият за теб...