Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 11 май 2023 г.

Кога ще се освободим от пагубната си примиреност пред руската имперска и комунистическа наглост?!


МОЯТА ПОЗИЦИЯ: 

Ако трябва да решаваме кое е по-голямото зло, комунизмът в Русия или национал-социализмът в Германия, сблъскали се помежду си след като заедно разпалиха Втората световна война, то руският комунизъм решително и категорично печели състезанието (което не значи, че германският национал-социализъм е нещо добро!) не само защото е избил значително повече (милиони!) човешки същества, т.е. не само поради по-голямата си кръвожадност, но и понеже все още продължава да нанася страшни вреди в душите на тия, които са негови поклонници, сиреч са комуноиди - и русофили (копейкаджии)! 

В наше време да честваш "победата" на СССР и Сталин във войната с Третия Райх на Хитлер (и да поставяш венци на признателност пред Монументите на окупаторската Червена армия!) е проява на отвратителна душевно-ценностна психопатология, показваща непоправима увреда на съзнанието: руските окупатори били "освободили" България от "монархо-фашизма", насаждайки у нас комунистическата бесовщина, която до ден днешен трови живота у нас благодарение на старанията на комунистите, да честваш това означава, че си враг на България, т.е. на свидното ни Отечество!!! 

Това, че паметниците у нас, прославящи комунистическата тирания и окупацията на България от сталиновите орки, продължават да стоят вече 34 години след "края на комунизма" е нетърпим символ на българското малодушие и слабост: за жалост, немалка част от българите продължават да се покланят на робството и тиранията, а не на свободата, демокрацията и личностния просперитет! 

Като нация сме разделени от бесовщината на комунисто-комуноидите и затова непрекъснато пропиляваме огромните си шансове, които имаме - бидейки част от семейството на европейските свободолюбиви народи! 

Бедни и унизени сме не за друго, а заради намесата в българските работи на злотворната пета колона на Русия у нас, състояща се от ченгета от ДС, комунисти, милиционери, путинофили, глупави носталгици по комунизма, от възпитани в преданост на комунизма учителки по история, от жалки медийни мерзавци, които срещу заплащане продължават да тровят душите на младите. 

Действителното БЪЛГАРСКО ОСВОБОЖДЕНИЕ от проказата и бесовщината на комунизма ще започне с махането на паметниците, прославящи комунистическата тирания и руската окупация на България! 

Какво пречи като едно от условията за създаване на редовно правителство демократичните реформаторски сили в Парламента (ПП-ДБ) да е точно това: вземане на решение на Парламента за махането на тия злотворни маркери на руското господство у нас!? Ето един от начините да се разбере за общото благо ли мислят гербоваците - или съвсем други "ценности" ги вдъхновяват! 


Толкова от мен. Приятни размисли ви желая! Хубав ден на всички!




ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: