Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 2 май 2023 г.

Видяхте ли как медийните мерзавци, обслужващи мафията, коментират "атентата" срещу Иван Гешев, "инструменто" на нашио господ Бойко Борисов?


Видяхте ли как медийните мерзавци, обслужващи мафията, коментират "атентата", сиреч "опита за убийство на символа на независимата съдебна власт", имат предвид слугата на мафията Иван Гешев?! 

Умрях от смях докато четях тия прочувствено-лъжливи думи, натамънени така, че простия човек да се разреве с глас за "инструменто на Господ", дека вика на Боко: "Е, кАжи бе, шефе, квото искаш, ке го направим, ти само кАжи!?". Жалка работа! 

Разбира се, едва ли нормален човек ще възприеме тази тъпа постановка-инсценировка за "атантат", това са глупости, но ето че адвокатите на мафията как хубаво лъжат, милите! :-) 

Антон Тодоров, моля ви се, бил "независим журналист", ох, ще умра от смях! :-) Майтапчии, нема що!!! 

Нашта мафия и нейния обслужващ персонал са големи смешници, сфащате ли поне това?! 

Друг е въпросът, че още ги търпим да се гаврят с нас, ето там е проблемът, драги ми дами и господа граждани и гласоподаватели! 


ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се,  че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем... 

Няма коментари: