Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 25 май 2023 г.

Защо предложих на Митрофанова да прокълне господаря си Путин или да си взема куфара и да се маха?

 

Пълната форма на въпроса, съдържащ се в заглавието (непобираща се там!) е: 

Какво пожелание отправих на таваришч Митрофанова: защо й предложих да прокълне господаря си таваришч Путин или да си взема чемодана и да се маха от България? 

Толкова тук. Останалото - в клипчето. Приятно гледане и приятни размисли ви желая! 

Който желае да подпомогне този канал или пък издаваното от мен философско списание ИДЕИ, което работи за разгръщането на духовния и личностен потенциал на младите хора, може да го направи като използва информацията в моя блог, наречен Humanus Academy (в търсачката лесно ще го намерите по това име!), раздел ДАРЕНИЯ (donations). (Или пък "да почерпи едно кафе" ето тук: https://ko-fi.com/ideiaig ) 

Абонирайте се за канала, на който гледате това видео, а също и за другите ми канали, на които помествам свои видеа с коментари, участия в дискусиите на нашия Философски клуб, интервюта по медиите и пр., ето ги тия други два канала, до тях можете да стигнете като ползвате ето тези линкове: 

https://www.youtube.com/@angigog/ 
https://www.youtube.com/@AngelGrancharov/ 
https://www.youtube.com/@angelgrancharov874/ 
https://www.youtube.com/@Paralel42/ (Нека тук да стои и този линк, водещ и към този мой блог, за всеки случай.)

ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

4 коментара:

Bacho Кольо каза...

Кратката и пълната форма на отговора е: Защото русофобията ти вече хронифицира и нацяло разкапа мозъка ти.

Ангел Грънчаров каза...

Грешиш. Мозъкът си ми е наред. Твоят се скапа от русофило-комунизмо-путинщина...

Анонимен каза...

Нашата група се събра и обсъди - вече започваме оплюване и на членовете на семейството на Грънчаров. Даваме ултиматум до 1-ви юни да си събира багажа и да се маха от училището в Раковски, или нашата специална операция срещу него преминава в тотална война!

Небезразличните оплювачи.

Анонимен каза...

ВАЖНО: НЕ ПУБЛИКУВАЙТЕ ТОЗИ КОМЕНТАР

Знаете ли коя е Рошавата Пена, г-н Грънчаров?

Ами това е онова момченце от ГЕРБ - Димитър Стоянов.
Айде, честито. Казвам ви, за да знаете.