Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 13 юни 2023 г.

Дали оплювачите ми ще успеят да изпълнят заветната си цел?


Проклятието или магията (направена чрез услугите на един ходжа от Родопите!), която ми организира бандата от интернетни оплювачи и мерзавци, ръководена от небезизвестния академичен, с извинение, активен борец срещу фашизма и аптализма и също така "юначен" демоногонец, доведе до това, че тия дни ми падна важна коронка ("мост" от изкуствени зъби), поправката на което (замяната му с нови коронки!) ще ми струва колосална за моите възможности сума пари. 

Както и да е, но работата е, че за около две седмици (колкото ще трае "ремонта" не мога да ходя на работа и също така няма да мога да правя своите видеокоментари и да водя своите предавания по Пловдивската обществена телевизия. Тъй че щетите от въпросната магия са огромни (да не говорим и за това, че имам и влошаване по урологичния проблем, по който преди няколко месеца ми правиха скъпоструваща операция!). 

Като капак на всичко от момента, в който разбрах за проклятието или магията, ме хвана продължителен сюргюн (стомашно разстройство!), заради което вече съвсем нямам сили, а ми се влоши състоянието и на болното ми сърце. 

Тъй че, очевидно, въпросната магия вече действа твърде ефикасно, предполагам, ако тя доведе до смъртта ми, това ще достави неописуема радост на въпросните бесни от политически мотивирана злоба анонимни мерзавци и оплювачи. Това исках да отбележа в своя "Дневник на учителя", който, по моя обичай, публикувам и в блога си, и на страницата си във Фейсбук. 

Излишно е да казвам, че поради горните обстоятелства горката баба Марийка (на 90 г.) остава без вода, с която аз я снадбявам вече втора година. 

Пиша това пред кабинета на лекаря, където чакам заради болките в сърцето, щото заради тях е възможно да се наложи да вляза в болница за лечение. 

Толкова засега. Извинявайте че ви занимавам с този прекалено (не)личен проблем! 

Бъдете здрави!


ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се,  че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

3 коментара:

Анонимен каза...

Колко пъти ще лъжеш, че сме ти направили магия?

"Ляанет дуа" е измолване от Аллах да се намеси. Щом той е решил да те наказва, значи не си праведен.

небезразличните оплювачи

Анонимен каза...

Внимавай с шампоана като се къпеш. Да не разсипеш на земята, да се подхлъзнеш и потрошиш.

ходжа Самет

Анонимен каза...

"Тъй че, очевидно, въпросната магия вече действа твърде ефикасно, предполагам, ако тя доведе до смъртта ми, това ще достави неописуема радост на въпросните бесни от политически мотивирана злоба анонимни мерзавци и оплювачи."

Ще направим празненство. От мен три печени агнета. Другите ще купят алкохол и торти. Ще си викнем и мадами.

до цент Пашов, небезразличен гражданинъ.