Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 30 ноември 2023 г.

Да дадем ли проф. Иво Христов на съд за престъпление по чл. 108 от НК: антиконституционна-антидемократична фашистко-комунистическа пропаганда и за участие в подготовката на държавен преврат?

 

Пълната форма на въпроса в заглавието, непобираща се по-горе, е: 

Да дадем проф. Иво Христов на съд за престъпление по чл. 108 от НК: антиконституционна-антидемократична фашистко-комунистическа пропаганда и за участие в подготовката на държавен преврат! 

Изхождаме от чудесния анализ на глупостите на руския папагал таваришч прафесар Ива Хръйстав, който направи в канала си един млад ютубър - Благослав Михайлов, вижте клипчето му ето тук: https://www.youtube.com/watch?v=ALMd6xjpi0w 

Смятаме обаче, че като добри граждани сме длъжни да сезираме главния прокурор и ДАНС с искане незабавно да подведат под отговорност по посочения член от Наказателния кодекс и също така ДАНС да разследва паричните потоци, течащи към одиозните фигури на руската пропаганда у нас като въпросния таваришч прафесар Ива Хръйстав, таваришчите "журналисти" Мартин Карбовский, Пьотр Волгин, "будния гражданин" таваришч Киро Брейка и вся остальная русофило-комунистофилская руская сволачь! 

Предлагаме това с оглед да защитим законността в свидното ни Отечество: не може руските мекерета да нарушават законите и Конституцията на България, а ние да гледаме безучастно как пред очите ни тези наглеци осъществяват или консумират престъпления по НК, т.е. участват в заговор за дестабилизация на страната и за подготовка на държавен преврат, извършван под командата на чужда и доказано враждебна на страната ни имперска сила! 

Толкова тук. Останалото - в клипчето. Приятно гледане и приятни размисли ви желая! 

Който желае да подпомогне този канал или пък издаваното от мен философско списание ИДЕИ, което работи за разгръщането на духовния и личностен потенциал на младите хора, може да го направи като използва информацията в моя блог, наречен Humanus Academy (в търсачката лесно ще го намерите по това име!), раздел ДАРЕНИЯ (donations). (Или пък "да почерпи едно кафе" ето тук: https://ko-fi.com/ideiaig ) 

Абонирайте се за канала, на който гледате това видео, а също и за другите ми канали, на които помествам свои видеа с коментари, участия в дискусиите на нашия Философски клуб, интервюта по медиите и пр., ето ги тия други два канала, до тях можете да стигнете като ползвате ето тези линкове:

https://www.youtube.com/@angigog/ 
https://www.youtube.com/@AngelGrancharov/ 
https://www.youtube.com/@angelgrancharov874/ 
https://www.youtube.com/@Paralel42/ (Нека тук да стои и този линк, водещ и към този мой блог, за всеки случай.)

ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

1 коментар:

Анонимен каза...

Теб те чака народен съд, Грънчаров.