Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 22 февруари 2024 г.

На какво ли учат децата в училищата, чиито патрон е скандалната, развратна и безчовечна руска особа Максим Горки???!!!


Този с дългата коса и мустаки, дет е тъй силно влюбен, очевидно, в другия, с късата коса и мустаки (и с брада!), е Максим Горки, много важен руски писател между другото! Това, че е гей, е малкият му кусур, той обаче е комунист най-вече и освен комунизма прекалено много е харесвал концлагерите и също така е оправдавал убийствата на кръволока Ленин и на кръволока Сталин, тия убийства, наред с комуналките и опашките пред магазините, са едни от най-великите, с извинение, достижения на тъй близкия до сърцето му (освен мустакатите мъже!) комунизъм! 

В България има обаче улици и дори училища, кръстени на неговото име! Защо ли? На какво ли учат децата в училищата, чиито патрон е тази тъй скандална руска особа???!!! 

Питам само. Отговор не чакам. 

Но все пак да изнахалствам, щот, както е известно, съм много лош човек, задавам ви ето тоз пренеприятен, убеден съм в това, въпрос: 

Ало, родителите на децата, учещи, примерно, в 36 Средно училище „Максим Горки“, гр. София или, защо не, в СУ "Максим Горки" в гр. Стара Загора, вас, скъпи родители, не ви ли смущава малко този факт, че децата ви учат в училища, чиито патрон е въпросният Максим Горки? 

Ето и още един, още по-належащ въпрос: 

Ами вий, учителите, работещи в тез училища, как приемате този факт, все пак сте учени и интелигентни хора, за вас специално Максим Горки е "авторитет", тъй ли? Колко интересно е това?! И колко вълнуващо е то?! 

И трети необходим въпрос дръзвам да ви поставя: 

Бихте ли показали на учениците от вашите училища тази тъй мила снимчица, ей така, за да си допълнят представата за патрона на своето мило училище?! 

Приятни размисли ви желая, драги колеги - и драги родители! 

Хубав нека да ви е денят!



ДОБАВКА:

Току-що научих, че от Общността на небезразличните граждани мълниеносно са подели мое питане и са го отправили до конкретни адресати, което, както и да го погледне човек, е възхитителна тяхна инициатива!
Така трябва и да постъпваме ний, гражданите, а се само да си мърморим и да се оплакваме безадресно, тъй да се рече!

Ето линк към въпросната публикация:

ПОДКРЕПА: Become a Patron!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

4 коментара:

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров каза: И трети необходим въпрос дръзвам да ви поставя:

Бихте ли показали на учениците от вашите училища тази тъй мила снимчица, ей така, за да си допълнят представата за патрона на своето мило училище?!

Г-н Грънчаров, Вие нали сте за евроатлантическите духовни ценноости? Не си ли противоречите! Или вече си променихте мнението за онези, които не понасят педеастията?

Лорд Бул

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, объркана Ви е главата. Гейството съществува много преди евро-атлантизма и дори преди християнството, тъй че да го отнасяте към евро-атлантическите ценности е руска пропагандна тъпотия. Зацепихте ли? По тази причина въпроса Ви е най-малкото глупав. Нищо не съм променял, аз към хомосексуалността имам отдавнашна неизменна позиция. Четете книгите ми за дя разберете каква е тя...

Анонимен каза...

Веднага да се преименува на Вол. Зеленски!

Анонимен каза...

На г-жа Навалная или в краен случай на г-н Христо Грозев да се преименува.